Intel'in Devri Bitti Mi?

•|Gusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
741
Dostlar derin bilgilerinizi bu konuya aktlarında biraz kültürlenelim.İntel yeni işemci serisi çıkartıp bu işlemci serisinde amdye rakip olmayı planlıyor.Üretilicek işlemciler 144 L3 belleğinden başlayacak güçte olucaklar bunun yanı sıra X2 yani 288 L3 bellleğine sahip olan işlemcilerde piyasaya sürülücek diye bir iddia var. İntel piyasayı eline alır mı sizce?Çıkardığı ekran kartıda güzel bir ekran kartıydı.

Dostlar derin bilgilerinizi bu konuya aktlarında biraz kültürlenelim.İntel yeni işemci serisi çıkartıp bu işlemci seriisndne amdye rakip olmayı planlıyor.Üretilicek işlemciler 144 L3 belleğinden başlayacak güçte olucaklar bunun yani sıra X2 yani 288 L3 belllegine sahip olan işlemcilerde piyasaya sürülücek diye bir iddia İntel piyasayı eline alır mı sizce çıkardığı ekran kartıda güzel bir ekran kartıydı.
Intel güzel bir atılım yapacak gibi duruyor ama amd de boş durmaz bence.

Dostlar derin bilgilerinizi bu konuya aktlarında biraz kültürlenelim.İntel yeni işemci serisi çıkartıp bu işlemci seriisndne amdye rakip olmayı planlıyor.Üretilicek işlemciler 144 L3 belleğinden başlayacak güçte olucaklar bunun yani sıra X2 yani 288 L3 belllegine sahip olan işlemcilerde piyasaya sürülücek diye bir iddia İntel piyasayı eline alır mı sizce çıkardığı ekran kartıda güzel bir ekran kartıydı.
intel'in devrinin bitmesine çok var. Sunucu tarafında halen çok iyi pazar payı var. Oyuncular için piyasayı elinden kaybetmesi çok bir şey ifade etmese de ar-ge çalışması için 2030'a kadar plan yapmış bir firma rekabetten hemen ayrılmayacaktır. Ayrıca AI teknolojileri için çip geliştirmede AMD ile ortaklığa giriştiği için piyasada kaybolması pek olası değil. İntel ekran kartları ise uzun bir süredir faciaydı. Halen daha öyle devam edeceğini düşünüyorum. DX play DX 9-10-11 oyunlarında halen geliştirme yapmıyorlar. İntelden ekran kartı tarafında bir beklentim olmasada 1.4 A teknolojisi ile 2028 yılında iyi bir atılım yapacaktır (İşlemciler için).

3 senedir bas bas bağırıyorum intelin devri bitti diye gerek sorunlu işlemcileri gerek acayip pahalı olması gerek sürekli anakart soketleri değiştirmesi ve topluluklarını dinlememesi sonlarını getirdi intel istediği kadar çırpınsın bence artık intel tarih oldu

dediklerini yapabilirse iyi bir yükseliş kazanır eğer dedikleri gibi l3 önbelleği bu kadar bol olup üstüne güzel fiyattan çıkarırlarsa yine alınabilir fakat ben kimsenin ana kartını sırf intele geçmek için satacağını düşünmüyorum ki yine soket değiştiriyorlar...

dediklerini yapabilirse iyi bir yükseliş kazanır eğer dedikleri gibi l3 önbelleği bu kadar bol olup üstüne güzel fiyattan çıkarırlarsa yine alınabilir fakat ben kimsenin ana kartını sırf intele geçmek için satacağını düşünmüyorum ki yine soket değiştiriyorlar...
Dayı sen challanger olmuşsun artık platinum hayırlı olsun.

düzenli bir garanti vermiyorlar 3-4 yılda bir soket değişcez deseler eyvallah 1 sene sonrada değişe bilir 3 sene sonrada bi belirtsizlik var L3 konusunda da bilemiyorum rekabetçi fiyat vermeleri gerek dedin gibi bu konuda AMD de boş durmaz

batar mı bilmem ama biraz daha soket değiştirirlerse soketleri sokacak anakart bulamayız gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,743
Üyeler
183,332
Son üye
RubyLCK
Geri