Belki usta. Böyle göz at. Rtx 3070 seviyesindeyse Misal. Ehh rtx 3070 fiyat beli. O nedenle ez o fiyat sale gider.Bence fiyatı intel belirleyecek ki güçlü bir ekran kartı çıkarıyorsa 3070 ile kapışıyorsa insanları 3070 yerine bu kartı alması için bir sebep olması lazım bence o da daha ucuz olması böyle olabilir diye ddüşünüyorum.
Hocam şaşırmıyorum intelin ısınmasına gelsin bakalım benim i7 100 derece o da olur en az 100 derece.New achievement unlocked: 168C
rtx özelliği olsun rtx oyunlarda 30fps+ alsın başka bir şey istemiyorumIntel XE-HPG DG2 Görüntülendi. GDDR6 Çift fanlı ve 8+6pin ve 3070civarı performans göstereceği iddia konusu oldu.
@Mehmet Yılmaz 'ın yazdığı haber ise burda:
Intel XE-HPG DG2 Ekran Kartının Mühendislik Örneği Görüntülendi | Donanim Arşivi
Intel'in bir süredir harici ekran kartı modelleri üzerinde çalıştığını biliyoruz. Çoğu kişinin beklentisi ilk başlarda aslına bakılırsa düşük-orta seviyedonanimarsivi.com
inşallahHadi Bakalım AMD Ve Nvidia Fiyatları Aşağı Çekmenin Vakti Geldi.
İntelin fanları çoğu zaman çirkindi ama bunda değişikliklere gidilir ddiye düşünüyorum.Niye tasarımı 2013 de çıkmış kartlar gibi?
Intel XE-HPG DG2 Görüntülendi. GDDR6 Çift fanlı ve 8+6pin ve 3070civarı performans göstereceği iddia konusu oldu.
@Mehmet Yılmaz 'ın yazdığı haber ise burda:
mühendislik örnekleri taslak şekilde olur diye biliyorum tabi ki de asla çıkarmazlar bu şekildeNiye tasarımı 2013 de çıkmış kartlar gibi?