Intelmi amd mi işlemci

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyatı baz alırsak yok intelin dezavantajıda çok.
Ona lafım yok
Sadece genelleme yapmayın intelin 10. Nesil işlemcileri gayet iyi.
Alınabilir
3900X vs 10900K karşılaştırması yapınca yine İntel almak aşırı mantıksız oluyor nasıl 10. nesil iyi intel almak paranı çöpe atmaktır.
Post automatically merged:

Bütçe çoksa intel i7 ve i9
Bütçe az ise core i5
İntel daha güçlü
Dostum şaka mısın ya!!!

3900X vs 10900K karşılaştırması yapınca yine İntel almak aşırı mantıksız oluyor nasıl 10. nesil iyi intel almak paranı çöpe atmaktır.

Dostum şaka mısın ya!!!
Amd de parayı ızagara yapmaktır

Tm knk haklısın böyle konuları uzatmaya gerek yok genelde bir tarafın fanatiği olanlar sağlıklı düşünemiyor çünkü.
Fanatik olan ben miyim anlamadım ama yine de uzatmaya gerek yok.

Konu kitlenebilirmi mesaj kirliliği olucak.
Yetti artık böyle konular çok saçma herkesi birbirine düşüyor

Dostum şaka mısın ya!!!
9700k nın 3700xden güçsüz olduğnu söyledim herkesin fikri farklıdır
Zira ben yüksek bütçedede düşük bütçedede intel öneririr ve diyenin sitemine bak

Lütfen bana intelin daha iyi olduğu iki rakip işlemci gösterir msin? (Çok eski nesiller değil)

Bu testlere ve fiyatlandırmala kanmayın bu arada ÇÜNKÜ stok falan yok türkiyede ha yani işlemci fiyatı ve performasnı iyi mi? iyi ve yurt dışında olsak yurt dışı fiyatına alabilir miydik evet alabilirdik Z serisi anakartla tabi ama 10700F hariç onda 2933 mhz desteği olduğu için B460 mortar gibi anakartlarda da kullanabilir ama Z serisi anakartlar çok mükemmel olduğu için mümüknse tercih edilmleleri lazım ama tek sorun şu bir işlemci iyi ve alınabilir olabilir ama türkiyede stok olmadıktan sonra bize ne o işlemciden malesef alamıyoruz. :D

Amd ocakbaşı
Amd fırın
Amd kendin getir kendşn ye
Amd ızgaracılık açılmıştır
İntel soğuk hava deposu açılmıştıt
İntel soğuk hava deposunda o.c sonrsası dev yangın depo kül oldu

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR