Sorry, we were not providing service outside of Türkiye anyway...Hello, I am also an ESL teacher, and Could you kindly send them to me? Thank you so much. Here is my email: [email protected]
[email protected] mailine gonderir misiniz?
slm. [email protected]. adresine de inglizce eğitim programını gönderebilirmisiniz?E postanıza geri dönüş yaptım. Kusura bakmayın geç gördüm. Buraya iyi ki e posta hesabınızı yazmışsınız, öyle girdim foruma... İsteyenler e posta bırakabilirlerse çok iyi olur.
Rica etsem bu kitabı gönderebilirmisiniz e postama lütfen güzel bir kitaba benziyorHem sesli hem videolu (görsel) etkileşimli çok muazzam bir kitaptır. Bilgisayara kurulabilir ve internet gerekmez.
Bu kitap serisinin 4'ü de vardır. Yani yukarıdakine ek olarak Level 1, Level 2 ve Level 3 kitapları da aynı şekilde bilgisayardan yüklenip çalışılabilir. Hepsi de 5th versiyon, pdf olanlarla karıştırmayınız. Tek program ile kitabı bilgisayardan çalışabilirsiniz.
Hem sesli hem videolu (görsel) etkileşimli çok muazzam bir kitaptır. Bilgisayara kurulabilir ve internet gerekmez.
Bu kitap serisinin 4'ü de vardır. Yani yukarıdakine ek olarak Level 1, Level 2 ve Level 3 kitapları da aynı şekilde bilgisayardan yüklenip çalışılabilir. Hepsi de 5th versiyon, pdf olanlarla karıştırmayınız. Tek program ile kitabı bilgisayardan çalışabilirsiniz.
Merhaba Cambridge interchange intro kitabını gönderebilir misinizHem sesli hem videolu (görsel) etkileşimli çok muazzam bir kitaptır. Bilgisayara kurulabilir ve internet gerekmez.
Merhaba bana da gönderebilir misiniz ? E postaHem sesli hem videolu (görsel) etkileşimli çok muazzam bir kitaptır. Bilgisayara kurulabilir ve internet gerekmez.
Merhaba, [email protected] adresine de gönderir misinizHem sesli hem videolu (görsel) etkileşimli çok muazzam bir kitaptır. Bilgisayara kurulabilir ve internet gerekmez.