İnternet Alışverişi

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhaba incehesaptan bir ekran kartı almak istiyorum hepsiburada n11 trendyol'da olur bu sitelerde ben hem papara hemde ininal kartımla ödeme yapabilir miyim banka/kredi kartı değil papara ve ininal ile yapılıyor mu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba incehesaptan bir ekran kartı almak istiyorum hepsiburada n11 trendyol'da olur bu sitelerde ben hem papara hemde ininal kartımla ödeme yapabilir miyim banka/kredi kartı değil papara ve ininal ile yapılıyor mu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
ınınalın 700 tl yukleme lımıtı var.
paparada daha fazla sanırım.

ınınalın 700 TL yukleme lımıtı var.
paparada daha fazla sanırım.
ininalin 750 tl papara onaysız hesap 750 tl tc kimlik numarasınıyla oynaylarsanız 50.000 tl limit oluyor ve evet alabilirsiniz

ininalin 750 TL papara onaysız hesap 750 TL tc kimlik numarasınıyla oynaylarsanız 50.000 TL limit oluyor ve evet alabilirsiniz
saydığım sitelerin hepsinden bu şekilde alabilir miyim alacağım şey 2200 TL paparaya 2000 yükleyeceğim ininale 200 bu ikisi ile tek alışveriş yapabilir miyim?

saydığım sitelerin hepsinden bu şekilde alabilir miyim alacağım şey 2200 TL paparaya 2000 yükleyeceğim ininale 200 bu ikisi ile tek alışveriş yapabilir miyim?
hyr yapamasın diye biliyorum tek bir kart ile alabilirsin

Sözleşmeli hesap papara kulalnıcısıyım. 50 bin tl limit var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap çift kart kabul etmekte ayrıca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,209
Üyeler
189,047
Son üye