JSezar 80+ Silver Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4,459 25 Kasım 2022 #14 işi bileceksin işe gitmeyeceksin kardeş,piyasayı okumak lazım.
I Ikarus 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 542 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim Ahmet 25 Kasım 2022 #15 Redshift yazmış: 2023 black friday eminim şuanki fiyatlarla aynı olacak aşağı yukarı ben alırken de kasım ayıydı ve kampanya vardı bu arada ben boykot ederek kendimi bu aşırı oynak piyasadan uzakta tutuyorum. Fiyatların arttığı yok esnaf üçkağıtçı. Devamı için tıklayın... Dostum ulkeden haberin yok galiba asgari ucret zamlaninca her seyin fiyati artacak yeni yildan once ne alirsan o kadar iyi şuan
Redshift yazmış: 2023 black friday eminim şuanki fiyatlarla aynı olacak aşağı yukarı ben alırken de kasım ayıydı ve kampanya vardı bu arada ben boykot ederek kendimi bu aşırı oynak piyasadan uzakta tutuyorum. Fiyatların arttığı yok esnaf üçkağıtçı. Devamı için tıklayın... Dostum ulkeden haberin yok galiba asgari ucret zamlaninca her seyin fiyati artacak yeni yildan once ne alirsan o kadar iyi şuan