Neler Yeni

İnternet Aramalarında Virüslü Sayfalar?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
İnternet aramalarında sürekli ve çokça bu tarz siteler gözüküyor ve ilk sayfada oluyorlar bunların gözükmesini engellemenin bir yolu yok mu ne tarz bir şey aratsam sürekli anahtar kelimelerle karşıma çıkıyor, bildiğim için girmiyorum ama bulmak istediğim ana sayfaları bulamıyorum, detayını resim olarak ekledim

Ekler

• IMG_20230122_155815.jpg
    IMG_20230122_155815.jpg
    421.2 KB · Hit: 72

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
benimde böyle hem pc hem telefon

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
herkesde öyle

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İnternet aramalarında sürekli ve çokça bu tarz siteler gözüküyor ve ilk sayfada oluyorlar bunların gözükmesini engellemenin bir yolu yok mu ne tarz bir şey aratsam sürekli anahtar kelimelerle karşıma çıkıyor, bildiğim için girmiyorum ama bulmak istediğim ana sayfaları bulamıyorum, detayını resim olarak ekledim
Bir yolu yok. Google aşırı çöp bir arama motoru olduğundan dolayı bunlar var. Metodun adı "SEO poisoning". İşin garip yanıysa bunlardan bahseden pek yer yok ama her tarafta bu siteler var.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun çözümü yok mu? Eklenti vesaire biliyor musunuz
Bir yolu yok. Google aşırı çöp bir arama motoru olduğundan dolayı bunlar var. Metodun adı "SEO poisoning". İşin garip yanıysa bunlardan bahseden pek yer yok ama her tarafta bu siteler var.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
maalesefki brave gibi tarayıcılardada bu siteler karşımıza çıkıyor dün bir ssd dram var mı diye bakim dedim 23 virüslü site vardı dashdklashdas

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
maalesefki brave gibi tarayıcılardada bu siteler karşımıza çıkıyor dün bir ssd dram var mı diye bakim dedim 23 virüslü site vardı dashdklashdas
Ben bunlar yüzünden bazı aramalarda direkt mantıklı site bulamıyorum. Tarayıcıdan bağımsız bir durum ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Merhaba,
Eğer fiziksel olarak kullandığınız bir güvenlik duvarı cihazınız varsa her arama yaptığınızda bu sitelerin linkini kopyalayıp bir "BlackList" oluşturabilir veya kullandığınız modemin arayüzünde bu sitelere erişimi engelleyebilirsiniz. Ama bu aynı şeye benziyor; Size ürünlerini tanıtmak için arayan firmaların numaralarını engellemek gibi bir şey. Engelle engelle bitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom