Neler Yeni

Çözüldü✓ internet bağlantısı kopuyor sorun modemde mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
model : Zyxel VMG3312-B10B

modemde hiçbir ışıkta değişiklik olmuyor. internetin gittiğini bilgisayarda ethernet simgesi olmayınca veya telefonda "internet kullanılamıyor" hatası alınca anlıyorum. daha sonra modemi kapatıp açınca düzeliyor, günlük 1-2 defa kapat - aç yapıyoruz . arıza kaydı açtığımda ya çözüldü diyip kapatıyorlar ya da arıza yok diyorlar. farklı sağlayıcılarda da aynı problemi yaşadım. sorunun modemde olup olmadığını nasıl anlarım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1704371863092.png
1704371940250.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Muadil farklı adaptörle denediniz mi?
hayır, şimdi evde adaptör arıyorum bulursam deneyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
model : Zyxel VMG3312-B10B

modemde hiçbir ışıkta değişiklik olmuyor. internetin gittiğini bilgisayarda ethernet simgesi olmayınca veya telefonda "internet kullanılamıyor" hatası alınca anlıyorum. daha sonra modemi kapatıp açınca düzeliyor, günlük 1-2 defa kapat - aç yapıyoruz . arıza kaydı açtığımda ya çözüldü diyip kapatıyorlar ya da arıza yok diyorlar. farklı sağlayıcılarda da aynı problemi yaşadım. sorunun modemde olup olmadığını nasıl anlarım ?
Geçenlerde Türk Telekom internet bağlattım. Getirdikleri modemi günde 6-7 defa kapatıp açıyordum çünkü çöküyordu. Bende farklı bir modem aldım, sorun halloldu. Modemden kaynaklıdır büyük ihtimal ki sizdeki modem de baya bir eski.

Eğer modem almak isterseniz Keenetic Omni DSL N300 öneririm. 4 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Ne bir hız düşüşü oluyor, ne de bir paket kaybı. Evde 8 kişi internete bağlı olsa bile oyunlardaki ping değerleri neredeyse artmıyor diyebilirim. Ayrıyetten kullanıcı arayüzü kullanıcı dostu bir arayüz. Kurulumu çok basit.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Hocam; mevcut hız ile atanabilir hız aynı olduğu için hat kaldırmıyor; snr de sınırda. Büyük ihtimal ondan kopma yaşıyorsun .Hızı düşürmen lazım.
Güldürennet'ten zahmet olmazsa altyapı sorgu fotosunuda atarmısın.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
gerekli yeri ara gelip baksınlar hatta sorunda olabilir sonucta internete para veridiysen gelip bakmak zorundalar

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Mavi ile işaretli değerin turuncu ile işaretli olandan düşük olması lazım. Sende eşit olduğu için hattan düşüyorsun.

2.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Hocam; mevcut hız ile atanabilir hız aynı olduğu için hat kaldırmıyor; snr de sınırda. Büyük ihtimal ondan kopma yaşıyorsun .Hızı düşürmen lazım.
Güldürennet'ten zahmet olmazsa altyapı sorgu fotosunuda atarmısın.
1704372981679.png

Mavi ile işaretli değerin turuncu ile işaretli olandan düşük olması lazım. Sende eşit olduğu için hattan düşüyorsun.

Alıntıyı görüntüle
Hızımı sınırlasam bu problem olmaz diyorsunuz yani doğru mu anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Kaçlık tarifedesin? İss ile görüş hızını düşürsünler.
100. bir de diğer altyapı sorgularında hızım 80-90 arası çıkıyor . iss değişesim geldi :D
Geçenlerde Türk Telekom internet bağlattım. Getirdikleri modemi günde 6-7 defa kapatıp açıyordum çünkü çöküyordu. Bende farklı bir modem aldım, sorun halloldu. Modemden kaynaklıdır büyük ihtimal ki sizdeki modem de baya bir eski.

Eğer modem almak isterseniz Keenetic Omni DSL N300 öneririm. 4 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Ne bir hız düşüşü oluyor, ne de bir paket kaybı. Evde 8 kişi internete bağlı olsa bile oyunlardaki ping değerleri neredeyse artmıyor diyebilirim. Ayrıyetten kullanıcı arayüzü kullanıcı dostu bir arayüz. Kurulumu çok basit.
teşekkürler.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Hangi iss? Altyapı sorguda çıkanı her zaman alamayabilirsin. Bağlı olduğun saha dolabında kapasite sıkıntısı varsa daha düşük hız veriyorlar. 50-55 arasına çektirsen hattın rahatlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom