Neler Yeni

İnternet Bağlatırken Kurulum Süreci

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar selam. 29 mayıs tarihinde Millenicom'u telefon ile arayarak abonelik başlattım. Kurulum için 3-7 iş günü içinde kurulum ekiplerimiz gelip modem kurulumunu yapacak dediler. 29 mayıstan bu yana evde internet bulunmuyor ve online sınav sistemiyle üniversite finallerim pazartesi başlıyor. 2 gün önce arayıp durumu izah ettim ve kurulum ekiplerine aciliyetimi bildireceklerini ve altyapı onayı beklediklerini söylediler. Pazartesi dahil olmak üzere 7. gün dolmuş oluyor. Bu altyapı onayı nedir? İnternet kurulumum pazartesiye kalır mı? Eğer kurulum işlemleri bana vadedilen süreyi aşarsa ne yapmalıyım?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Arkadaşlar selam. 29 mayıs tarihinde Millenicom'u telefon ile arayarak abonelik başlattım. Kurulum için 3-7 iş günü içinde kurulum ekiplerimiz gelip modem kurulumunu yapacak dediler. 29 mayıstan bu yana evde internet bulunmuyor ve online sınav sistemiyle üniversite finallerim pazartesi başlıyor. 2 gün önce arayıp durumu izah ettim ve kurulum ekiplerine aciliyetimi bildireceklerini ve altyapı onayı beklediklerini söylediler. Pazartesi dahil olmak üzere 7. gün dolmuş oluyor. Bu altyapı onayı nedir? İnternet kurulumum pazartesiye kalır mı? Eğer kurulum işlemleri bana vadedilen süreyi aşarsa ne yapmalıyım?
Beklemen lazim cok sinir bozucu bir sey sen hic net kurdutturdunmu eve

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beklemen lazim cok sinir bozucu bir sey sen hic net kurdutturdunmu eve

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çok İnternet değiştirdim de adsl kullanıyorduk hep. Geçenlerde kapının önüne bir kutu takıldı o kutu vdsl İnternet veriyormuş o kutu sayesinde 94mbps alıyorum hızı şuan. O yüzden Millenicom a geçtim ama hala bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,497
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom