Neler Yeni

İnternet bağlatırken nelere dikkat edilmeli ?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar evimizdeki inter çok kötü bu internet yüzünden online oyunlardan soğudum oynayasım gelmiyor bayadır. Bu yüzden bu interneti değiştirmeye karar verdik ancak interneti değiştirirken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bulunduğum yerde hangi internetin daha hızlı olacağını markadan markaya göre internet hızının değişip değişmediğini eğer değişiyorsa hangi markanın tavise edildiğini söyler misiniz. Birde internet almak nasıl oluyor size tarife falan mı sunuyolar şu kadar megapit şu kadar fiyat gibi bunuda söylerseniz sevinirim. Şimdiden tüm yanıtlar için teşekkürler.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Altyapının iyi olması gerekiyor. Millenicom kullanıyorum ben tavsiye ederim alacaksan yaz bana referans kodumu vereyim bir ay bedava internet kullanabilirsin.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Arkadaşlar evimizdeki inter çok kötü bu internet yüzünden online oyunlardan soğudum oynayasım gelmiyor bayadır. Bu yüzden bu interneti değiştirmeye karar verdik ancak interneti değiştirirken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bulunduğum yerde hangi internetin daha hızlı olacağını markadan markaya göre internet hızının değişip değişmediğini eğer değişiyorsa hangi markanın tavise edildiğini söyler misiniz. Birde internet almak nasıl oluyor size tarife falan mı sunuyolar şu kadar megapit şu kadar fiyat gibi bunuda söylerseniz sevinirim. Şimdiden tüm yanıtlar için teşekkürler.
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede buradan sorguladığında kaç mbps hız verebiliyorlar

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başta altyapınızı öğrenerek başlamalısınız.
Nerden Nasıl öğrenebilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapının iyi olması gerekiyor. Millenicom kullanıyorum ben tavsiye ederim alacaksan yaz bana referans kodumu vereyim bir ay bedava internet kullanabilirsin.
Alt yapımızı istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
192.168.1.1 adlı yere girip kullanıcı girişinizi yapabiliyorsanız en fazla alacağınız Mbps değerlerini görebilirsiniz.

Hangi firmayı kullanıyorsunuz?

• Beğen

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Nerden Nasıl öğrenebilirim ?

Alt yapımızı istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz ?
Hayır maalesef böyle bir şey olmuyor. Binada ve o bölgedeki altyapının iyi olması gerekiyor kullanılmayacak kadar kötüyse Superbox tercih edebilirsin diye düşünüyorum.

• Beğen

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
1599333983570.png

mevcut 102 mbps gösteriyor ama 95 alıyorum normal mi 🤔

• Beğen

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede buradan sorguladığında kaç mbps hız verebiliyorlar
Hız testi yaptığım zaman ping 30 download 5 upload 0.7 çıkıyor. Alt yapı sorgulatmaya çalıştığım zaman il ilçe ve bucak dışında bişey seçemiyorum bucaktada bir tek merkez seçeneği bulunuyor.

192.168.1.1 adlı yere girip kullanıcı girişinizi yapabiliyorsanız en fazla alacağınız Mbps değerlerini görebilirsiniz.

Hangi firmayı kullanıyorsunuz?
Türk telekom

Hayır maalesef böyle bir şey olmuyor. Binada ve o bölgedeki altyapının iyi olması gerekiyor kullanılmayacak kadar kötüyse Superbox tercih edebilirsin diye düşünüyorum.
Superbox dediğin şey bir internet sağlayıcısı mı yoksa alt yapı türü falan mı ?

• Beğen

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hız testi yaptığım zaman ping 30 download 5 upload 0.7 çıkıyor. Alt yapı sorgulatmaya çalıştığım zaman il ilçe ve bucak dışında bişey seçemiyorum bucaktada bir tek merkez seçeneği bulunuyor.

Türk telekom

4.5g kullanıyor altyapının olmasına gerek yok prize tak çalıştır telefonun çektiği istediğin yerde fakat kotalı internet paketleri var kotasız internet paketleride çok pahalı.

• Beğen

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
4.5g kullanıyor altyapının olmasına gerek yok prize tak çalıştır telefonun çektiği istediğin yerde fakat kotalı internet paketleri var kotasız internet paketleride çok pahalı.
imternetimin yavaş olmasının sebebi kotalı olması mı ?

• Beğen

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam şimdi size detaylı bir şekilde altyapınızı göstereceğim.

Şimdi ilk başta 192.168.1.1 yazın url yazma yerine ardından gelen yere her şey küçük bir şekilde

üste:admin
alta:turktelekom
yazın sonra gelen yerde yuvarlak içine çizdiğim yerlere bakın hatta siz ekran alıntısı alın ben bakayım.

Türk telekom

Bu arada internetiniz kotalı ise kotası dolunca yavaşlar.

Ekler

• giriş 192.JPG
    giriş 192.JPG
    58.5 KB · Hit: 53
  • yuvarlak.JPG
    yuvarlak.JPG
    194.6 KB · Hit: 42
  • Beğen
Top Bottom