Neler Yeni

İnternet Çekim Gücü Arttırma

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Merhaba dostlar.Benim sorunum resimde görmüş olduğunuz üzere iki evimiz var ben bu ev 1 den ev 2 ye kablosuz olarak internet aktarmak istiyorum.Şuanki haliyele 1 diş internet çekiyor fakat kopuyor yeterli olmadığı için.Ucuz yollu kablo çekmeden kablosuz bir şekilde ben bu interneti 2. eve nasıl aktarabilirim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• AA.png
    AA.png
    6.4 KB · Hit: 62

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz bir şekilde hiç imkan yok mu

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
o zaman kablo çekmek şart oldu kaliteli bir kablo önerir misiniz? bina içi vs 100 metre olur

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
o zaman kablo çekmek şart oldu kaliteli bir kablo önerir misiniz? bina içi vs 100 metre olur
evet şart.
EV1'deki modemden EV2'ye bir kablo çekilecek ve bir router veya acess point alınabilir.
Ama bunun için Outdoor kablo lazım ki onlar da özel kılıflı ve pahalılar.
Eğer ev2'de oyun vb. bir aktivite yapılmayacaksa iki sinyal güçlendici alınıp birbirileriyle eşlenebilir.
Bütçe nedir?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
evet şart.
EV1'deki modemden EV2'ye bir kablo çekilecek ve bir router veya acess point alınabilir.
Ama bunun için Outdoor kablo lazım ki onlar da özel kılıflı ve pahalılar.
Eğer ev2'de oyun vb. bir aktivite yapılmayacaksa iki sinyal güçlendici alınıp birbirileriyle eşlenebilir.
Bütçe nedir?
ikinci evde oyun vs oynanacak bütçe şu şekilde en iyi fiyat performans ürün neyse bütçemi ayarlarım çok önemli değil ama fazla uçuk olmazsa olur

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Kablosuz o mesafe için hiç sağlıklı olmaz. parazit falan olabilir. Sinyal olacağı için yine kopmalar yaşayabilirsin.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Kablosuz o mesafe için hiç sağlıklı olmaz. parazit falan olabilir. Sinyal olacağı için yine kopmalar yaşayabilirsin.
evet bende kabloda karar kıldım.Herkes kablo diyorsa vardır bi bilginiz.İleride sıkıntı yaşamamak için en sağlıklısı bu sanırım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ikinci evde oyun vs oynanacak bütçe şu şekilde en iyi fiyat performans ürün neyse bütçemi ayarlarım çok önemli değil ama fazla uçuk olmazsa olur
Bu iş aşırı maliyetli olur o zaman.
Siz bir cat6 kablo alın. 80mt falan olsun. Sonra yanına keenetic Extra veya omni router alın tamamdır.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bu iş aşırı maliyetli olur o zaman.
Siz bir cat6 kablo alın. 80mt falan olsun. Sonra yanına keenetic Extra veya omni router alın tamamdır.
Yine yeni internet parası gibi bir şey çıkıyor.Sağlıklı bir şekilde internet almak için internet bağlatmak lazım ama bir sıkıntım var eve gelen herhangi bir kablo yok telefon direğinden.Misal veriyorum.Ben türknete başvuru yaptığımda gelip direkten eve kablo çekiryolarmı ?

Top Bottom