İnternet Explorer Sayfa Görüntülenemiyor

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,864
Niye?
IMG_20210915_184312.jpg

sağ alttaki bölümde internet yok gibi gösteriyor. ağ simgesi üzerinde çarpı var. xp kullanmayalı çok oldu ama bunu çıkardım görselden.

kütüphanede falansan girmek istediğin sayfa da engellenmiş olabilir. sadece o sayfada mı sorun var, yoksa bütün www öyle mi?

kütüphanede falansan girmek istediğin sayfa da engellenmiş olabilir. sadece o sayfada mı sorun var, yoksa bütün www öyle mi?
Yok hocam benim bilgisayarım. Eskiden chrome giriyordu explorerdr böyle oluyordu. Şimdi format attım chrome yok kaldım böyle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Googleye girip arama yapabiliyorum. Youtube yazıp çıkana basınca böyle oluyor. Diğer sitelerde de geçerli.

Yok hocam benim bilgisayarım. Eskiden chrome giriyordu explorerdr böyle oluyordu. Şimdi format attım chrome yok kaldım böyle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Googleye girip arama yapabiliyorum. Youtube yazıp çıkana basınca böyle oluyor. Diğer sitelerde de geçerli.
www.youtube.com yazdığın zaman da aynı mı? hiç olmazsa telefondan chrome setup'ı indirip kablo ile bilgisayara at kur. başka çözüm gelmedi aklıma.

Ekler

• IMG_20210915_191012.jpg
    IMG_20210915_191012.jpg
    2.4 MB · Hit: 27
Son düzenleme:
Geri