-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
Niye?
İnternet var hocamsağ alttaki bölümde internet yok gibi gösteriyor. ağ simgesi üzerinde çarpı var. xp kullanmayalı çok oldu ama bunu çıkardım görselden.
Yok hocam benim bilgisayarım. Eskiden chrome giriyordu explorerdr böyle oluyordu. Şimdi format attım chrome yok kaldım böylekütüphanede falansan girmek istediğin sayfa da engellenmiş olabilir. sadece o sayfada mı sorun var, yoksa bütün www öyle mi?
Googleye girip arama yapabiliyorum. Youtube yazıp çıkana basınca böyle oluyor. Diğer sitelerde de geçerli.kütüphanede falansan girmek istediğin sayfa da engellenmiş olabilir. sadece o sayfada mı sorun var, yoksa bütün www öyle mi?
www.youtube.com yazdığın zaman da aynı mı? hiç olmazsa telefondan chrome setup'ı indirip kablo ile bilgisayara at kur. başka çözüm gelmedi aklıma.Yok hocam benim bilgisayarım. Eskiden chrome giriyordu explorerdr böyle oluyordu. Şimdi format attım chrome yok kaldım böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Googleye girip arama yapabiliyorum. Youtube yazıp çıkana basınca böyle oluyor. Diğer sitelerde de geçerli.
Evet öyle hocam. Dediğiniz gibi bir deneyeyim sağ olun.www.youtube.com yazdığın zaman da aynı mı? hiç olmazsa telefondan chrome setup'ı indirip kablo ile bilgisayara at kur. başka çözüm gelmedi aklıma.
valla hiç bilemedim. acaba chrome da win xp desteğini mi kestiEvet öyle hocam. Dediğiniz gibi bir deneyeyim sağ olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam böyşe diyor?
@Psyduck @Windows 11 aşığıyım
Yarın net kafeden flaşa bir sürü tarayıcı atıp deneyeceğim hepsini yazarımvalla hiç bilemedim. acaba chrome da win xp desteğini mi kesti