İnternet gidip geliyor

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
Merhabalar Şuan bile yazınca internet gidip geliyor 3 5 gündür sorun yaşıyorum ekran kartının driverini güncelledikten sonra sürüm 590.26 nvidia app onla mı alakalı bilmiyorum ama bugün dışardan geldiğimde yine yaşadım 20 30dk boyunca bilgisayarda ethernete internet gelmedi bazen ethernet kablosunu görmedi güncelleme ile alakası var mı hiç bilmiyorum onu yaptıktan sonra başladı eski sürüme nasıl güncellerim

Ekran kartı ve internet alakasız şeyler başka sebebi vardır dsl ışığı yanıyo mu kontrol et

Merhabalar Şuan bile yazınca internet gidip geliyor 3 5 gündür sorun yaşıyorum ekran kartının driverini güncelledikten sonra sürüm 590.26 nvidia app onla mı alakalı bilmiyorum ama bugün dışardan geldiğimde yine yaşadım 20 30dk boyunca bilgisayarda ethernete internet gelmedi bazen ethernet kablosunu görmedi güncelleme ile alakası var mı hiç bilmiyorum onu yaptıktan sonra başladı eski sürüme nasıl güncellerim
bölgeniz elektrik kesinti sorunu yaşayan biryerse aynı şekilde gider bizimki de son 1-2 haftadır böyle arıza diye geçiştiriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri