steam da yada google üzerinden indirilenler 30 mb geçtiği oluyor bu kural sadece bana değildir herhaldeİndirdiğin sunucunun izin verdiği kadar indirebilirsin. Tek etken senin indirme ve yükleme hızın değil.
knk benim internetim iyi ve saniyede 150 mb bile attığı oluyorsteam da yada google üzerinden indirilenler 30 mb geçtiği oluyor bu kural sadece bana değildir herhalde
Alıntıyı görüntüle
beyler hızım böyle steamda falan indirme yapınca yada googledan saniyede 30 mb falan indiriyor nasıl çözerim bunu
ben niye bu hızlara ulaşamıyorum saçmalığa bak yüksek ihtimalle bi ayar falan yapmam gerekiyo ama bilen yok galibaknk benim internetim iyi ve saniyede 150 mb bile attığı oluyor
steamdaki oyunları nasıl indiricem idm ile hocambenimki de tam tersi wifi ile 25-30 gösteriyor ama indirme yaptığımda 12-13 mb ile indirebiliyorum tavsiyem tarayıcı üzerinden değil idm ile indirin.
ben sadece google için demiştim. steam için bilgim yoksteamdaki oyunları nasıl indiricem idm ile hocam
Çevrende çok fazla 2.4 ghz ağ varsa 5 ghz geç problem çözülürbenimki de tam tersi wifi ile 25-30 gösteriyor ama indirme yaptığımda 12-13 mb ile indirebiliyorum tavsiyem tarayıcı üzerinden değil idm ile indirin.
5 ghzde kopmalar oluyor neden bilmiyorum 2.4 kullanıyorum oyunda ping veya indirme hızında fark olmuyor.Google drive uygulamasını kursan işe yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çevrende çok fazla 2.4 ghz ağ varsa 5 ghz geç problem çözülür