İNTERNET HIZI !

albay-sem

80+
Reaksiyon skoru
1
16mbs TÜRK TELEKOM internetine sahibim fakat bir şey indirirken pc üzerinden max gördüğüm değer 1000 bunun için ne yapmalıyım kablolarda sorun olabilir mi modem de sorun olabilir mi telefondan hız testi yaptığım da ise 6-10 mbs veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

indirdiğin site önemli . eğer site o kadar veriyorsa o yüzden yavaş olabilir.

Herzaman mı böyle yoksa aradamı

Son zamanlarda olduysa yoğunluktan dolayıdır

nereden indirirsem indireyim bu yani steamdan indiriyorum 1300 oldu geçen bi sevindim ya resmen çok yavaş

Apartman hattında sorun olabilirmi diyorum acaba ama nasıl anlayacağım görebilmemin bir yolu var mı hız testi ile indirdiğim değerler çok farklı

Benim 1000 mbps indirme hızım var senin 1 mbsp yükleme hızın var sen bana bişe gönderirsen onu ben 1 mbps de indiririm çünkü senin gönderme kapasiten o kadar :) (örnek)

hmmm evet mantıklı ama fiber interneti olan birisi benim indirdiğim şeyi çok daha kısa sürede indiriyor o zaman fiberin bir mantığı kalmazdı senin örneğin üzerinden diye düşünüyorum :D

16mbs TÜRK TELEKOM internetine sahibim fakat bir şey indirirken pc üzerinden max gördüğüm değer 1000 bunun için ne yapmalıyım kablolarda sorun olabilir mi modem de sorun olabilir mi telefondan hız testi yaptığım da ise 6-10 mbs veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
ben tt kullanıyorum aynı durum bendede var 16 mpbs paketim ama 1000 mpbs alıyorum bina ile alakalı bir durum kablo ile alakalı yoksa altyapı 16 mpbs alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,932
Üyeler
190,831
Son üye
ilker3535
Geri