Hocam o Neymiş Ya Benim Uploadım Bile O Kadar Düşük Değil Ve Bunlar Normalde Değil Desteğe Başvurun.
Benim Upload daha iyi
Hat değerlerinizi biliyor musunuz?
Hattın iyi ama çok hat zayıflaması var. Bina içi kablolarda sorun olabilir.Alıntıyı görüntüle
bu hat değerleri iyi mi (bu değerlerde 8mbps den az indirme hızı alıyorum upload yerlerde zaten)
Bu ADSL herhalde bu normal de benimki FiberAlıntıyı görüntüle
benimki de böyle bu türk telekom niye böyle
Alıntıyı görüntüle
benimki de böyle 24 mgbps olması lazım ama yarısını alıyorum
Gürültü değerlerini göremedim. Hat zayıflama iyi santrale yakınsın demek ki. Arkadaşın dediği gibi bina içi kablolarda sorun olabilir.Alıntıyı görüntüle
bu hat değerleri iyi mi (bu değerlerde 8mbps den az indirme hızı alıyorum upload yerlerde zaten)
evet normal ama 24 mgbps lik yarısını veriyor ve alt yapısı var diye biliyorum sizinki daha kötü ama bir de fibermiş nasıl böyle oluyor türk telekomun bunlara çözüm bulması lazımHattın iyi ama çok hat zayıflaması var. Bina içi kablolarda sorun olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ADSL herhalde bu normal de benimki Fiber
Hocam hat zayıflamasının zaten düşük olması gerekmez mi? Gürültü ile karıştırıyor olmayasınız?Hattın iyi ama çok hat zayıflaması var. Bina içi kablolarda sorun olabilir.
kablo kopuktu adamlar gelmeyince kendim yaptım bantla . Dsl kablonun değişmesi mi gerek ?Hattın iyi ama çok hat zayıflaması var. Bina içi kablolarda sorun olabilir.
zaten kablom kopuk bayiye kadar gidip dsl kablosunun komple değişmesini talep ettik değişip değiştiremeyeceklerini bilmediklerini söylediler (yaklaşık 4 ay oldu oruç zamanından çok çok önce)Gürültü değerlerini göremedim. Hat zayıflama iyi santrale yakınsın demek ki. Arkadaşın dediği gibi bina içi kablolarda sorun olabilir.
Binadaki kutudan eve gelen kabloyu cat6 kabloyla komple değiştirin sizin sorununuzu çözer büyük ihtimalle.kablo kopuktu adamlar gelmeyince kendim yaptım bantla . Dsl kablonun değişmesi mi gerek ?
kendim tamir ettimkablo kopuktu adamlar gelmeyince kendim yaptım bantla . Dsl kablonun değişmesi mi gerek ?
zaten kablom kopuk bayiye kadar gidip dsl kablosunun komple değişmesini talep ettik değişip değiştiremeyeceklerini bilmediklerini söylediler (yaklaşık 4 ay oldu oruç zamanından çok çok önce)