İnternet hızım garip şekilde 10 kata yakın arttı

aliveliM

80+
Reaksiyon skoru
17
selam arkadaşlar normalde 100 mbps internet kullanıyoruz ancak bugun actım pcyi speedtest attım pinge bakmak için 1 gbps e çıkmış ve işin garip yanı fiber internet değil normal bu wan kablosuyla apartmanlara sağlanan internetten adsl mi vdsl mi ne diyorlar o işte 2 ms de pingim var turktelekom a ne oldu bonkorlugu tuttu herhalde veya bayram hediyesi vs mi acaba başka yaşayan var mı

Apartmanlara sağlanan internetten kullanıyorsanız başkasının interneti size bağlanmış olabilir mi?

İl ilçe neresi

kartal ist
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apartmanlara sağlanan internetten kullanıyorsanız başkasının interneti size bağlanmış olabilir mi?

sanmıyorum cunku k adı şifre muhabbetiyle erişiyoruz internetlere ve birde öyle olsa bile parayla max sağladıkları binaya 100 mbps 1 gbps yok yani hocam

demek ki apartmana fiberle geliyor aşağıdan wan kablolarını fiber media converterdan veriyorlar

selam arkadaşlar normalde 100 mbps internet kullanıyoruz ancak bugun actım pcyi speedtest attım pinge bakmak için 1 gbps e çıkmış ve işin garip yanı fiber internet değil normal bu wan kablosuyla apartmanlara sağlanan internetten adsl mi vdsl mi ne diyorlar o işte 2 ms de pingim var turktelekom a ne oldu bonkorlugu tuttu herhalde veya bayram hediyesi vs mi acaba başka yaşayan var mı
hocam konudan bağımsız bende 24 mbps türk telekom kullanıyorum 100 geçmeyi düşünüyom memnunmuydunuz ?

Wifiman ve Openspeedt'te test yapıp atar mısınız? Binaya kadar fiber mi?

ADSL veya VDSL ile 1000 MBPS alman imkansız. FTTH Fiber var sende

Geri