10 Mb/sn'ye olarak gözüküyordur epic gameste, sorun yok yani yaklaşık 100 Mbps'ye tekabül ediyor.Gogle girip Speed test yaptığımda 95 mpsye kadar gördüm ancak Epic Gamesten oyun indirirken 10mps olarak gösteriyor ne yapmalıyım?
Steam epic gibi uygulamalarsa genellikle internet download hızınızın 8de 1 i hızla indirme gerçekleşir bu normaldir zaten.Gogle girip Speed test yaptığımda 95 mpsye kadar gördüm ancak Epic Gamesten oyun indirirken 10mps olarak gösteriyor ne yapmalıyım?
NE?Steam epic gibi uygulamalarsa genellikle internet download hızınızın 8de 1 i hızla indirme gerçekleşir bu normaldir zaten.
Nasıl bu kanıya vardın onu merak ettim.ne derken anlamadım hocam
1 Mbps = 0.125 MB/s tekabül ediyorNasıl bu kanıya vardın onu merak ettim.
hayır öyle değil intenet hızı megabit ve epicgame sve steamde megabyte görünüyor yani 1 megabyte = 8 megabitSteam epic gibi uygulamalarsa genellikle internet download hızınızın 8de 1 i hızla indirme gerçekleşir bu normaldir zaten.
Araştırırsan görürsün genellikle download hızının 1/7 ile 1/10 u arasında bir hız ile indiriliyor uygulamalar.Nasıl bu kanıya vardın onu merak ettim.
Biliyorum ben de ondan bahsettim zaten arkadaşın mesajından 8 kat daha yavaş indirirsin gibi anlam çıkıyor ondan yazdım. Anlatım hatası var mesajda.1 Mbps = 0.125 MB/s tekabül ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 mbps internetin var ise 1MB/s indirme yaparsın
Dış etkenleri falan da katınca*Araştırırsan görürsün genellikle download hızının 1/7 ile 1/10 u arasında bir hız ile indiriliyor uygulamalar.