Yigitozmen1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Yiğit
Arkadaşlar yaklasık 2 yıl once turktemekom 16 MB'den 75 MB olması lazım Millenicom'a gectım ılk yıl sorunsuz bır sekılde ılerledı ve mutluydum ınternetım sonunda cok cok daha ıyı diye ama 2 yıla gırdıgımde ara ara pıng sorunları ınternet dusus sorunları soyle bır sıkıntım var lan kablosuyla baglı degılım çünkü modem bana bıraz uzak kalıyor bunun ıcın Wi-Fi adaptorum var ve 2 yıldır bu var ara ara dıgerıyle degıstırıyorum bunlarda bır sıkıntı oldugunu dusunmuyorum ama Türk Telekom'u kullandıgımız yıllarda son yılımızda Türk Telekom bır modem vermıstır hala onu kullanıyoruz acaba Wi-Fi sorunum ondan kaynaklı mı oluyor diye sormak ıstedım modemim VMG3312-B10b bu arkadaşlar yanı eskı bır modemmı veya ıcındekı sıstem eskıdı ısınma mı yapıyor bılmıyorum pek de bır bılgım yok açıkçası ama modem degıstırsem duzelırmı acaba çünkü Milleni com musterı hızmetlerını arıyorum hiçbir sorun yok dıyolar ınatla acaba cıdden yalan degılde dogruyumu söylüyorlar bendenmı kaynaklı bir de sorun modemdeyse modem onerınız var mı veya Millenicom'un modemınımı almalıyım teşekkürler sımdıden.