Neler Yeni

internet hızım ve pingim iyi olmasına rağmen twitch yayını donma sorunu

samoel25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mümin Ülger
Arkadaşlar öncelikle merhaba vdsl altyapıda 50 mbps internet kullanıyorum.Bu malum koronavirüs yüzünden internet hızlarında düşüş yaşandığının farkındayım bunun yüzünden özellikle akşam yoğun kullanım saatlerinde ortalama 15-20 mbps hız alıyorum ve pingim ortalama 20ms indirme hızım ortalama 4 mbayt/saniye oluyor ancak twitch yayınlarını 720p hatta 480p de bile izleyemiyorum sürekli donuyor (youtube,netflix gibi platformlarda böyle bir sorun yok 1080p akıcı şekilde izliyorum) yani 20 mbps hız ve 4 mbayt/saniye indirme hızıyla 1080p de bile akıcı bir şekilde izleyebilmem gerekirken izleyemiyorum mobil veriden denediğimde 10 mbps hızda bile 1080p yayın izleyebiliyorken neden sabit internetten izleyemiyorum gerçekten anlamış değilim bütün tarayıcıları denedim olmadı,çerezleri falan temizledim olmadı,twitch masaüstü uygulamasını denedim olmadı ,vpn ile avrupa sunucularına bağlanmayı denedim yine olmadı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten benim için önemli bir sorun zaten çok zor günlerdeyiz twitch falan da izleyemezsem sanırım sıkıntıdan patlarım :)

Buckers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert BALOĞLU
Senin dediğin dowland sana gerken ise uplad zaten ülkemizde neden internet kötü sanıyorsun o dowland bile iyi değil adam 10 20 dolar veriyor 100 dowland 70 uplad alıyor

samoel25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mümin Ülger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin dediğin dowland sana gerken ise uplad zaten ülkemizde neden internet kötü sanıyorsun o dowland bile iyi değil adam 10 20 dolar veriyor 100 dowland 70 uplad alıyor
dostum ben yayın yapmıyorum ki neden upload gereksin twitch verilerine baktım yayın izlerken upload kullanılmıyor bile

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin
Dostum bu aralar internette genel bi sıkıntı var
Akşam saatlerine doğru bende performansta bi sıkıntı yaşıyorum fakat gece düzeliyor benim bildiğim

z0ka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Rıdvan
Kankam olayı çok yanlış kavramışsın. Sen yayın yaparken örneğin twitch'e yayınlarken sen twitche kendi ekranını yüklüyorsun yani uploadlıyorsun. Sen indirseydin Twitch üzerinden bilgisayarına indirmen gerekirdi. Ama sen kendi ekranını Twitch'e yüklüyorsun insanlar indiriyor. Twitch'de 720/60 için 5 Mbps upload yeterlidir.

samoel25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mümin Ülger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu aralar internette genel bi sıkıntı var
Akşam saatlerine doğru bende performansta bi sıkıntı yaşıyorum fakat gece düzeliyor benim bildiğim
evet performansta ben de sorun yaşıyorum ama demek istediğim 20 mbps hız bile gayet yeterli olmasına rağmen izleyemiyorum

Sinanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Sinan sivrikaya
Arkadaşlar öncelikle merhaba vdsl altyapıda 50 mbps internet kullanıyorum.Bu malum koronavirüs yüzünden internet hızlarında düşüş yaşandığının farkındayım bunun yüzünden özellikle akşam yoğun kullanım saatlerinde ortalama 15-20 mbps hız alıyorum ve pingim ortalama 20ms indirme hızım ortalama 4 mbayt/saniye oluyor ancak twitch yayınlarını 720p hatta 480p de bile izleyemiyorum sürekli donuyor (youtube,netflix gibi platformlarda böyle bir sorun yok 1080p akıcı şekilde izliyorum) yani 20 mbps hız ve 4 mbayt/saniye indirme hızıyla 1080p de bile akıcı bir şekilde izleyebilmem gerekirken izleyemiyorum mobil veriden denediğimde 10 mbps hızda bile 1080p yayın izleyebiliyorken neden sabit internetten izleyemiyorum gerçekten anlamış değilim bütün tarayıcıları denedim olmadı,çerezleri falan temizledim olmadı,twitch masaüstü uygulamasını denedim olmadı ,vpn ile avrupa sunucularına bağlanmayı denedim yine olmadı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten benim için önemli bir sorun zaten çok zor günlerdeyiz twitch falan da izleyemezsem sanırım sıkıntıdan patlarım :)
Upload hızını ölçtün mü?, ?

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
türknetmi abi

Top Bottom