Arkadaşlar öncelikle merhaba vdsl altyapıda 50 mbps internet kullanıyorum.Bu malum koronavirüs yüzünden internet hızlarında düşüş yaşandığının farkındayım bunun yüzünden özellikle akşam yoğun kullanım saatlerinde ortalama 15-20 mbps hız alıyorum ve pingim ortalama 20ms indirme hızım ortalama 4 mbayt/saniye oluyor ancak twitch yayınlarını 720p hatta 480p de bile izleyemiyorum sürekli donuyor (youtube,netflix gibi platformlarda böyle bir sorun yok 1080p akıcı şekilde izliyorum) yani 20 mbps hız ve 4 mbayt/saniye indirme hızıyla 1080p de bile akıcı bir şekilde izleyebilmem gerekirken izleyemiyorum mobil veriden denediğimde 10 mbps hızda bile 1080p yayın izleyebiliyorken neden sabit internetten izleyemiyorum gerçekten anlamış değilim bütün tarayıcıları denedim olmadı,çerezleri falan temizledim olmadı,twitch masaüstü uygulamasını denedim olmadı ,vpn ile avrupa sunucularına bağlanmayı denedim yine olmadı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten benim için önemli bir sorun zaten çok zor günlerdeyiz twitch falan da izleyemezsem sanırım sıkıntıdan patlarım