Neler Yeni

İnternet Hızım Yüksek Lakin Uploadım Düşük

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese Selam, Türk Telekomdan 23/5 internet taktırdık şuanda interneti WiFi yoluyla kullanıyorum etherneti henüz bağlayamadım ama 5 diş çekiyor vede modemede yakınım. yakın olmama rağmen normalde upload hızım 5 iken bir şey indirirken 1-2 MBPS civarlarında dolanıyor bunun bir ayarı veya çözümü var mıdır ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkese Selam, Türk Telekomdan 23/5 internet taktırdık şuanda interneti WiFi yoluyla kullanıyorum etherneti henüz bağlayamadım ama 5 diş çekiyor vede modemede yakınım. yakın olmama rağmen normalde upload hızım 5 iken bir şey indirirken 1-2 MBPS civarlarında dolanıyor bunun bir ayarı veya çözümü var mıdır ?
En iyi indirme değerin 2.3 olmasi gerekiyor çok uzaklık yok

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
türkiyede genel bir sorun

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Türkiye'nin internet dünyasına hoşgeldiniz :)

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Upload ile indirmezsin birşeyleri.
23mbps internetin varsa 23/8 den saniyede kaç mb indirdiğini bulursun.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Peki, Neden 8 internet olaylarını çok fazla anlamıyorum.
8'e bölme mantığı megabits ya da kilobits derken sonunun bit olmasından kaynaklanmaktadır. indirme ölçücüler bit cinsinden değer hesaplar. fakat bizim daha kolay anlamamız için o değeri 8'e bölüp byte türünden kavrayabilmemiz için 8'e bölmemiz gerekiyo .

Top Bottom