Sinerji bilgisayarda satılıyor güvenilir mi orası?ethernet kablosundan bahsediyorsun herhalde etki eder tabi internet hızın 1000mbps ise cat6 kablo al
İnternetim hızlı cat7 hakkını veriyor diyosun yaniEtkiler. Arkadaşım Cat6 kablo kullanıyordu, ortalama 35mbps gibi bir hız alıyordu. Cat7'ye geçti ve 54mbps'e çıktı hızı. GB'lik internetin yoksa Cat6 işini görür.
kaç hızında internetinSinerji bilgisayarda satılıyor güvenilir mi orası?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternetim hızlı cat7 hakkını veriyor diyosun yani
sinerji güvenilir fakat akakçeden daha uygun fiyatlara bulabilirsin ya da kaliteli olmasını istiyorsan ugreen al marka adı ugreenkaç hızında internetin
1000 mbps ise cat 6 al 7 alma
51.04 mps internet sende hangisini almalıyım cat 6 mi cat 7 mikaç hızında internetin
1000 mbps ise cat 6 al 7 alma
sinerji güvenilir fakat akakçeden daha uygun fiyatlara bulabilirsin ya da kaliteli olmasını istiyorsan ugreen al marka adı ugreen
link bu üstüne tıkla bak
Hakkını verir fakat çok pahalı. O kadar masraf yapmana gerek yok, 1000mbps olmadığı sürece Cat7 gerekli değil bence.İnternetim hızlı cat7 hakkını veriyor diyosun yani
bence cat 6 al geç işini fazlasıyla görür internetin hızına göre artar bile ilerde 1000 mbpslik internet kullanırsan bile yeter cat 6 kablo51.04 mps internet sende hangisini almalıyım cat 6 mi cat 7 mi
Teşekkürler hocam bu normal standart modemin yanında çıkan kablo cat kac ?bence cat 6 al geç işini fazlasıyla görür internetin hızına göre artar bile ilerde 1000 mbpslik internet kullanırsan bile yeter cat 6 kablo
muhtemelen cat 5Teşekkürler hocam bu normal standart modemin yanında çıkan kablo cat kac ?