Kanka bizimde cat 6 felanda unuttum valla ismini kusura bakmaArkadaşlar çok pahalı olmasın, kaliteli olsun 5-8 metre arası olsun mümkünse 30₺'yi geçmesin ve CAT 6 olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
Bunu tercih etmem muhtemelen ama sağol.Alfais 4518 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, Mavi 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4518 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, Mavi 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu da iyiymiş ama bir ucunu keseceğim sıkıntı yaratır mı flat kablolarda? Bizim burada kurumsal bir elektrik firması var 8 metre CAT 6 kablo 20₺ ondan almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz baktım kablo güzel gri ve ucuz?
Sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Bunu tercih etmem muhtemelen ama sağol.
Bu da iyiymiş ama bir ucunu keseceğim sıkıntı yaratır mı flat kablolarda? Bizim burada kurumsal bir elektrik firması var 8 metre CAT 6 kablo 20₺ ondan almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz baktım kablo güzel gri ve ucuz?
Sıkıntı olmazBunu tercih etmem muhtemelen ama sağol.
Al 20tl lik sıkıntı olmazSence o 20₺ lik olanı mı alayım bunu mu?