Neler Yeni

İnternet kablosunu kendim çekebilir miyim?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Merhaba arkadaşlar evimiz 2 katlı alt katta şuanda turk telekomun internetini kullanıyoruz ben kendime başka internet almak istiyorum 2 internet kullanacağız internet girişi sadece alt katta var benim odam tam üstünde. ne almalıyım bir adet internet girişi alacağım ve onu nasıl
takacağım oraya kablo cat 6 mı olacak kendim halledebilirmiyim yoksa elektrikçi mi çağırayım ortalama malzemelerle beraber kaç tl alırlar ben yapsam kaça mal olur ortalama

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar evimiz 2 katlı alt katta şuanda turk telekomun internetini kullanıyoruz ben kendime başka internet almak istiyorum 2 internet kullanacağız internet girişi sadece alt katta var benim odam tam üstünde. ne almalıyım bir adet internet girişi alacağım ve onu nasıl
takacağım oraya kablo cat 6 mı olacak kendim halledebilirmiyim yoksa elektrikçi mi çağırayım ortalama malzemelerle beraber kaç TL alırlar ben yapsam kaça mal olur ortalama
Bir eve 2 abonelik vermiyorlar diye biliyorum. Dediğin şey için taa kutudaki Telekom kutusundaki porttan eve 2. Kabloyu çekmeleri gerekiyor ve genelde Telekom bunu yapmaz.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir eve 2 abonelik vermiyorlar diye biliyorum. Dediğin şey için taa kutudaki Telekom kutusundaki porttan eve 2. Kabloyu çekmeleri gerekiyor ve genelde Telekom bunu yapmaz.
verebiliyoruz dediler ama turknet ve mileni bilmiyorum bur türlü halledemiyorum

Top Bottom