Neler Yeni

internet kafe acmayı dusunuyorum mantıklı ise sistem önerilerinizi bekliyorum

Bütçe
400000
üniverste cevremde hiç internet kafe yok cevremdeki herkes tutacagını dusunuyor 400 bın cıvarında butcem var sistem önerisi alabilirmiyim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Normal sistem almak pahalı olur. Hazır sistem bulman veya bir yerle anlaşıp kampanyayla alman lazım. Toplu alacağını söylersen yardımcı olunabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
üniverste cevremde hiç internet kafe yok cevremdeki herkes tutacagını dusunuyor 400 bın cıvarında butcem var sistem önerisi alabilirmiyim
İnternet kafe çevrede pek yoksa ve genç doluysa baya gelir getiren bir şey tutarsa var ya ortalama 50k civarı belki az çok kazanabilirsiniz.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
Başlangıç da olsa bu adeks vs yerlerinde yapmış olduğu gibi farklı sistemlerde eser miktarda olmalı bence. 20 sistem alınacaksa 15'i bir klasman 5'i premium gibi yapabilirsiniz. Özellikle üniversite dönemindeki nesil oyun düşkünü, çoğu yurt vb yerlerde kalıp sistem alacak durumda olamıyor. Eğer dediğiniz gibi gerçekten ihtiyaç varsa güzel bir ilerleme yaşayabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: ****

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İnternet kafe açmanı önermem. Mesaisi yüksek maliyeti yüksek çalışma şartları zor bir iş, bunlara karşılık kazandırdığı para da çok az, emeğine yazık, hayatını harcamış olursun hiç bu işe bulaşma onun yerine daha güzel bir iş kur kendine ailene ve sevdiklerine vakit ayırabileceğin ve üretim yapabileceğin bir iş bulsan daha iyi olur. 5 yıl sonra neden açtım keşke başka iş bulsaydım dersin ama geri dönüşün kolay olmaz. Ayrıca 400k bütçeyle pc önerisi istiyorsan senin bu işi yapman zor ve 400k'ya 20 makina toplayamazsın. 20 makinalı bir yerde iş yapmaz, en az 30 makinan aktif olması lazım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet kafe açmanı önermem. Mesaisi yüksek maliyeti yüksek çalışma şartları zor bir iş, bunlara karşılık kazandırdığı para da çok az, emeğine yazık, hayatını harcamış olursun hiç bu işe bulaşma onun yerine daha güzel bir iş kur kendine ailene ve sevdiklerine vakit ayırabileceğin ve üretim yapabileceğin bir iş bulsan daha iyi olur. 5 yıl sonra neden açtım keşke başka iş bulsaydım dersin ama geri dönüşün kolay olmaz. Ayrıca 400k bütçeyle pc önerisi istiyorsan senin bu işi yapman zor ve 400k'ya 20 makina toplayamazsın. 20 makinalı bir yerde iş yapmaz, en az 30 makinan aktif olması lazım.
yazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorum

LethaX

80+ Bronze
yazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorum
Belkide aksine yazın daha çok iş yapar okul olmadığı için. Özellikle bayramlarda felan harçlıklarla internet kafeye uçuyor çocuklar

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1.si dükkanı hiç bir zaman kapatamazsın öyle bir seçeneğin olamaz, batarsın. Her ay kol gibi ödemelerin olacak çalışmadan sürdürmenin imkanı yok.
2.si mining 2 hafta sonra bitiyor, geleceği belirsiz şuan. En azından 15 gün bekle mining'in durumunu gözle.
3.sü Pc toplamak sorun değil, çevre birimler çok pahalı. Koltuk alacaksın 3000Tl monitör alacaksın 4000tl mouse klavye bunlarla beraber 400k'ya 20 makina değil 15 makina çıkaramazsın. Ayrıca kafe sadece pc'den oluşmuyor bir çok ayrı masrafın var masalar elektrik tesisatı ethernet tesisatı server kurulumu tabela bunlar dışında ruhsat için 1 ay belki daha fazla koşturacaksın onun içinde para ödeyeceksin, su açtıracaksın, elektrik açtıracaksın bunlara depozito ödeyeceksin vs bunları iyi hesaplaman lazım. Kafe ya da işletme açma hayali olan bir çok kimse yeterli araştırma yapmıyorlar sonra da batıyorlar. Sadece pc malzemesi olarak düşünme bir dükkan açmanın maaliyetini hesaplaman lazım, iş potansiyeli, oranın insanlarının maddi durumunu, oraya uygun bir ortamdamısın vs çok parametre var. Ben su aktif ettim sadece 1400 lira depozito buna gitti. Para su gibi gidiyor deli gibi vergiler var, dükkan açtıktan sonra 6-7 ay iş yapamayabilirsin hep eksi yazar bu yüzden hep cepten yemen gerekecek ki dayanıp müşteri çekebilesin. Hazır müşterin olmadan bu işler zor, reklam vermen lazım bi ton para. 20-25 makinalı bir yer için 1 milyon belki daha fazla tl paran gider.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kazık yiyeceğini tahmin etmiştim.2060lı sisteme 16K acayip fiyatlar. Sakın

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
@Karaytumut Hevesini kırmak istemem belki de süper iş yaparsın müthiş döner iş o konuda sıkıntı yok iş potansiyelin olabilir ama düşündüğün gibi rahat bir hayatın olmayacak, hayatın olmayacak direk. Mesela 6 aylık gelir gider hesabını yaptın mı? ilk ay ne kadar kazanacaksın günde ne kadar kazanacaksın hedefin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yağız
kral öyle bır sıstem tavsıyesı yapmıssınkı dıllere destan hangı ınternet kafede var

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Top Bottom