Karaytumut
80+
- Bütçe
- 400000
üniverste cevremde hiç internet kafe yok cevremdeki herkes tutacagını dusunuyor 400 bın cıvarında butcem var sistem önerisi alabilirmiyim
İnternet kafe çevrede pek yoksa ve genç doluysa baya gelir getiren bir şey tutarsa var ya ortalama 50k civarı belki az çok kazanabilirsiniz.üniverste cevremde hiç internet kafe yok cevremdeki herkes tutacagını dusunuyor 400 bın cıvarında butcem var sistem önerisi alabilirmiyim
yazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorumİnternet kafe açmanı önermem. Mesaisi yüksek maliyeti yüksek çalışma şartları zor bir iş, bunlara karşılık kazandırdığı para da çok az, emeğine yazık, hayatını harcamış olursun hiç bu işe bulaşma onun yerine daha güzel bir iş kur kendine ailene ve sevdiklerine vakit ayırabileceğin ve üretim yapabileceğin bir iş bulsan daha iyi olur. 5 yıl sonra neden açtım keşke başka iş bulsaydım dersin ama geri dönüşün kolay olmaz. Ayrıca 400k bütçeyle pc önerisi istiyorsan senin bu işi yapman zor ve 400k'ya 20 makina toplayamazsın. 20 makinalı bir yerde iş yapmaz, en az 30 makinan aktif olması lazım.
Belkide aksine yazın daha çok iş yapar okul olmadığı için. Özellikle bayramlarda felan harçlıklarla internet kafeye uçuyor çocuklaryazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorum
1.si dükkanı hiç bir zaman kapatamazsın öyle bir seçeneğin olamaz, batarsın. Her ay kol gibi ödemelerin olacak çalışmadan sürdürmenin imkanı yok.yazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorum
Kazık yiyeceğini tahmin etmiştim.2060lı sisteme 16K acayip fiyatlar. Sakınyazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorum
EKİPMAN MONİTÖR DAHİL OLARAKKazık yiyeceğini tahmin etmiştim.2060lı sisteme 16K acayip fiyatlar. Sakın
kral öyle bır sıstem tavsıyesı yapmıssınkı dıllere destan hangı ınternet kafede varİnternet kafe açmanı önermem. Mesaisi yüksek maliyeti yüksek çalışma şartları zor bir iş, bunlara karşılık kazandırdığı para da çok az, emeğine yazık, hayatını harcamış olursun hiç bu işe bulaşma onun yerine daha güzel bir iş kur kendine ailene ve sevdiklerine vakit ayırabileceğin ve üretim yapabileceğin bir iş bulsan daha iyi olur. 5 yıl sonra neden açtım keşke başka iş bulsaydım dersin ama geri dönüşün kolay olmaz. Ayrıca 400k bütçeyle pc önerisi istiyorsan senin bu işi yapman zor ve 400k'ya 20 makina toplayamazsın. 20 makinalı bir yerde iş yapmaz, en az 30 makinan aktif olması lazım.
bizim burda 3060 lı pc var işlemcide 5600x sanırım 500 fps alıyoz diyordu arkadaşlarımkral öyle bır sıstem tavsıyesı yapmıssınkı dıllere destan hangı ınternet kafede var