Neler Yeni

internet kafe acmayı dusunuyorum mantıklı ise sistem önerilerinizi bekliyorum

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
yazları herkesın bıldıgı gıbı okul olmuyor yazları kapatıp 2 3 ay tatil yapmayı dusunuyorum gıderlerım cıksın dıye de bılgısdyarları mınınge bırakmayı dusundum ve ortalama bir 2060 lı sistemi 16.000 den topladım 25 tane sistem yapıyor her ay da 1 2 bilgisyar eklerım dıye dusunuyorum
Kanka 16K ya 3060 bile toplarsın hazır alırsan tabi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
facebook gruplarında toplu kartları uyguna veriyorlar öyle indirimli alabilirsiniz belki

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,380
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
kral öyle bır sıstem tavsıyesı yapmıssınkı dıllere destan hangı ınternet kafede var
Arkadaş ne yaptı şuan bilmiyorum inşallah hakkında hayırlısı olmuştur. Ben kendi bildiklerim kadar tavsiyede bulunmaya çalıştım ki parası heba olmasın. Arkadaşın 400K bütçesi vardı. yeni işletme kurmak için gerekli bütçenin çok altında bir bütçesi old. için o paraya sistem bile öneremedim. Dillere destan sistem önerisi derken neyi kastettin anlayamadım aydınlatırsan sevinirim. 3000Tl koltuk 4000Tl monitör diyorsan bunlar da dillere destan monitörler ya da koltukları kapsamıyor. 4000Tl ile 1080P 165 27 inç monitör alırsın en fazla. Koltukta 3000 liraya iyisi değil idaresi alınabiliyor. TR'de internet kafe sektör olarak çok, profesyonelleşmese de çok ilerledi. Çok üst seviye kafeler var.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İnternet kafa işi bitik. Starlinkten falan hisse al otur aşağı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
umut
İnternet kafe açmanı önermem. Mesaisi yüksek maliyeti yüksek çalışma şartları zor bir iş, bunlara karşılık kazandırdığı para da çok az, emeğine yazık, hayatını harcamış olursun hiç bu işe bulaşma onun yerine daha güzel bir iş kur kendine ailene ve sevdiklerine vakit ayırabileceğin ve üretim yapabileceğin bir iş bulsan daha iyi olur. 5 yıl sonra neden açtım keşke başka iş bulsaydım dersin ama geri dönüşün kolay olmaz. Ayrıca 400k bütçeyle pc önerisi istiyorsan senin bu işi yapman zor ve 400k'ya 20 makina toplayamazsın. 20 makinalı bir yerde iş yapmaz, en az 30 makinan aktif olması lazım.
hangi iş kolay evet bir zorluğu olacak en doğru yol kalbinin yolu
Mesaj otomatik birleştirildi:

üniverste cevremde hiç internet kafe yok cevremdeki herkes tutacagını dusunuyor 400 bın cıvarında butcem var sistem önerisi alabilirmiyim
devir almayı düşündün mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
ne kadar mantıklı bılemedım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,654