Neler Yeni

internet kafe için i5 11400f ve rtx 3060 yeterli mi fikri olan

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kasa olarak gametech fortes önerebilirim İstanbulda isen fay Bilgi teknolojilerinden elden alabilirsin kaldıysa tabi n11 de hala var ama 740₺ ye kargo bedava satıyorlardı toplu alırsan indirim yaparlar muhtemelen

Bende aldım 32 cm gpu desteği var
IMG_20230310_210113.jpg

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Kafe için olacağı için en az 2tb olması daha iyi olur o konu da m.2 ssd kullanmak yerine normal ssd kullanıyor çoğu kafe.Hatta bizim burda en pahalı viplerde bile ssd yok iki saatte açılıyor ama oyun performansı baya iyi
Bizimkinde 7 tb var içi dop dolu genellikle kafeler belli bir program kullanıyorlar içinde nerdeyse her oyununun olduğu o yüzden hepsi indirili oluyor diye biliyorum 2 tb yetmez bence

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bizimkinde 7 tb var içi dop dolu genellikle kafeler belli bir program kullanıyorlar içinde nerdeyse her oyununun olduğu o yüzden hepsi indirili oluyor diye biliyorum 2 tb yetmez bence
HDD dir o

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
İ3 12100f 2060 daha mantıklı i5 stok fanda iyi çalışmıyor hepsine ekstra fan lazım olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Hakan Yılmaz
mouse klavye kulaklık olarak hepsini asus almak isterseniz zaten baştan batarsınız farklı markalardan toplamanız daha mantıklı olur. biraz araştırın mağazalara gidip sorabilirsiniz toplu alım için indirim oluyor mu falan diye
evet daha mantıklı haklısınız peki bu internet bakımında fln ne bileyim pancafe vs bu işler nasıl hallederim çokmu masraflı olur kaç modem kullanıyorlar internet kafe için mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,050
Son üye
Amon-Ra
Top Bottom