Neler Yeni

Yardım İnternet kafede monitör kirdim bilgisi olan

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Rick Baba
Ödemek zorunda hocam istediği kadar bilerek yapmasın sonuçta kıran o kırdığı için ödemek zorunda.

Her hizmet sektöründe istemeyerek zarar verdiğimiz ürünleri ödemeye kalkarsak sizce nasıl geçiniriz? Ben yıllardır hizmet sektöründeyim öyle bişey yok. Gerekirse gidin polis çağırın ödemek zorunda değilsiniz.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Arda
Her hizmet sektöründe istemeyerek zarar verdiğimiz ürünleri ödemeye kalkarsak sizce nasıl geçiniriz? Ben yıllardır hizmet sektöründeyim öyle bişey yok. Gerekirse gidin polis çağırın ödemek zorunda değilsiniz.
saçmaladınız bence

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Arda
Monitöre yumruk atmış mı tutup çarpmış mı?
Her şey o mu hocam sizin anlayış kabiliyetiniz bilmiyorum nasıl işliyor ama o adam orada işletme yönetiyor zaten günlük kazancı elektrik masrafları vs vs hocam bi ton iş var o zaman önüne gelen yanlışlıkla kırsın adam ödesin zararlı internet kafe sahibi çıkar, dikkat ediceksin arkadaş evin de değilsin dikkat ediceksin bu kadar basit. Ben internet kafeye gittiğim de her zaman dikkat ederim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Adama 3-4klık bir zarar olur bence buda kul hakkına girmiş olursun neyse parası öde bence kaçmak falan cozum değil ileride vicdan azabı çekersin bir monitör için eğer vicdanlı biri isen.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Rick Baba
Her şey o mu hocam sizin anlayış kabiliyetiniz bilmiyorum nasıl işliyor ama o adam orada işletme yönetiyor zaten günlük kazancı elektrik masrafları vs vs hocam bi ton iş var o zaman önüne gelen yanlışlıkla kırsın adam ödesin zararlı internet kafe sahibi çıkar, dikkat ediceksin arkadaş evin de değilsin dikkat ediceksin bu kadar basit. Ben internet kafeye gittiğim de her zaman dikkat ederim.

Başta dedim olası durumlar diye, Açarken onu göz önünde bulundurmuyor mu işletme sahibi?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Her hizmet sektörüne girdiğimizde yanlışlıkla tüm ürünlere zarar verebilir miyiz? Sevmediğim bir işletmeye girip istemeyerek işletmeye ait mal mülk herhangi bir eşyaya zarar verme hakkına sahip miyim?

Strangersupuk

80+ Bronze
Herkes ödeyeceksin yazmış ama kimsenin bilgisi yok.

Dostum, Öncelikle İnternet kafelerin bir çoğunun bu tür durumlar için kazaen zarar sigortaları var öncelikle bu sigortadan var mı diye sorman gerekiyor.
Sonra ise ne kadar karşılayacağını sigorta firması ile belirleyeceksin muhtemelen %60 kadarını sigorta şirketi karşılar kalanını sen tamamlarsın.

Eğer bu sigortadan yoksa 'Muadil' bir ikinci el monitör fiyatını ödemen lazım.
Çünkü teknolojik ürünlerin stokları bitebiliyor. fiyatları dolayısıyla çıkabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
Ödemek zorunda hocam istediği kadar bilerek yapmasın sonuçta kıran o kırdığı için ödemek zorunda.
Asıl zoruma giden masaya arkamin dönük olması bilerek yapsam bu kadar zoruma gitmez

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın
Asıl zoruma giden masaya arkamin dönük olması bilerek yapsam bu kadar zoruma gitmez
kardeşim orda çalışıyormuşsun konuş patronla durumu izah et kamerdan bakın oda anlar zaten bilerek yapılmadığını baktın adam zararım var diyor 2.el fiyatini karşılıyorsun bu kadar basit buraya yazılıcak konu bile değil bu kaç yaşındasın 18 üstü varsındır

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulkadir Tatlı
Adama 3-4klık bir zarar olur bence buda kul hakkına girmiş olursun neyse parası öde bence kaçmak falan cozum değil ileride vicdan azabı çekersin bir monitör için eğer vicdanlı biri isen.
Monitör 20k djjdjd
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim orda çalışıyormuşsun konuş patronla durumu izah et kamerdan bakın oda anlar zaten bilerek yapılmadığını baktın adam zararım var diyor 2.el fiyatini karşılıyorsun bu kadar basit buraya yazılıcak konu bile değil bu kaç yaşındasın 18 üstü varsındır
18 yaş ustuyum evet ama elbet bir bilgisi olan vardır benim bilmediğim birşeyi bilen biri varsa söylesin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,059
Üyeler
164,607
Son üye
Emretüfekc
Top Bottom