İnternet kesmek

TeCDeT

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba.

Merkezi bir yerde yaşıyorum ve bundan kaynaklı çok fazla insan var. Bazen internette inanılmaz bir yavaşlama oluyordu ben de kişileri internetti kullanmalarını nasıl engellerim diye araştırdım. (Şifre çok değiştirdim, son koyduğum şifre hem çok uzun hem de çok karakter içeriyor) Net Cut buldum (ve com fazla insan vardı) ama bazı anti-virus programları zararlı yazılım olarak gordu. MAC adresinden atmak da bir çözüm ama hangi cihazın mac adresi ne bilmediğimden 3. parti yazılımlar daha cazip geliyor.

Öneriniz?

İyi de bu insanlar senin modemine mi bağlanıyorlar, genel bir yavaşlık vardır internette. Bahsettiğin şifreyle öyle kolay kolay bağlanamaz da kimse. Netcut gibi programlar sadece modemine bağlı kişileri gösterir hatta biraz uzaktalarsa onu da göstermez,

İyi de bu insanlar senin modemine mi bağlanıyorlar, genel bir yavaşlık vardır internette. Bahsettiğin şifreyle öyle kolay kolay bağlanamaz da kimse.
Net cut programından baktığımda 5-6 kişi vardı tanımadığım.

Net cut programından baktığımda 5-6 kişi vardı tanımadığım.
Bunlar senin Wifi şifreni verdiğin insanlar mı, yoksa program başka wifileri mi algılıyor?

Eger sizin modeminize bağlıysa modem arayuzunden engelleyebilirsiniz. Modeminizin markası ve modeli nedir?

Dostum bu kişiler büyük ihtimalle aynı kişiler olur bağlandıkları zaman modem arayüzünden engellersin

Geri