Neler Yeni

İnternet kopma sorunu bu sorunumu çözene ibandan 50 lira test ettikten sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vedat alp
Türk Telekom kullanıyorum internet birkaç saniyeliğine bağlantı kopup geliyor ağdan çıkıp tekrar bağlanıyor bu da Valorant LoL FIFA gibi oyunlarda direk beni oyundan atıyor bunun bir çözümü sebebi var mı bilen varsa hayatımı kurtarmış olur vallahi.1 hafta test etcem çözen kişiye ibanda 1 haftalık test sürecinden sonra 50 100 bişey bile atam öğrenciyim max bu olur fakiriz bi tik

Farex

80+ Silver
Türk Telekom kullanıyorum internet birkaç saniyeliğine bağlantı kopup geliyor ağdan çıkıp tekrar bağlanıyor bu da Valorant LoL FIFA gibi oyunlarda direk beni oyundan atıyor bunun bir çözümü sebebi var mı bilen varsa hayatımı kurtarmış olur vallahi.1 hafta test etcem çözen kişiye ibanda 1 haftalık test sürecinden sonra 50 100 bişey bile atam öğrenciyim max bu olur fakiriz bi tik
modemin nedir? Ayrıca 102.168.1.1 bölümüne giriş yap oradan xdsl yada dsl bölümünü at.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Eğer wifi ile bağlıysan belki bundan kaynaklı olabilir xboxta wifi ile bağlıyken aynısı olmakta. ama para göndermen gerekeceğini sanmıyorum zaten herkes ücret beklemeden birbirine yardımcı olmak için burada genel anlamda istisnalar vardır elbet. sadece xbox örneğini vermek için yazdım daha fazla bir bilgim yok bu arada :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vedat alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer wifi ile bağlıysan belki bundan kaynaklı olabilir xboxta wifi ile bağlıyken aynısı olmakta. ama para göndermen gerekeceğini sanmıyorum zaten herkes ücret beklemeden birbirine yardımcı olmak için burada genel anlamda istisnalar vardır elbet. sadece xbox örneğini vermek için yazdım daha fazla bir bilgim yok bu arada :D
Hocam ben onu şaka babında yaptım wifiyle bağlıyım ama ethernet çekmem de imkansız gibi o yüzden başka bi çare bulmaya çalışıyorum

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Hocam ben onu şaka babında yaptım wifiyle bağlıyım ama ethernet çekmem de imkansız gibi o yüzden başka bi çare bulmaya çalışıyorum
dediğim gibi benzer bir sorun xbox için var hatta vodafone teknikte çalışan bir tanıdığına söylediğimde ps içinde aynısının mevcut olduğundan ve superonline ile ilgili olduğundan yıllardır da düzeltmediklerini söylemişti ama detayını bilmiyorum bir çözümü de vardır pc tarafında elbet

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vedat alp
modemin nedir? Ayrıca 102.168.1.1 bölümüne giriş yap oradan xdsl yada dsl bölümünü a
Kral bi tik cahillik var bendede dediğin yere girmedi 192.168.1.1 e giriyo ama onda da kullanici adi sifreyi bulamadim bir turlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vedat alp
Screenshot_2025-03-17-01-36-44-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

modemin altında yazar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu heralde hocam dediğiniz

Top Bottom