Neler Yeni

internet kopma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Şahin
Merhabalar efendim
Benim internet sağlayıcım yakın zamanda bölgemdeki interneti adsl alp yapı türünden vdsl altyapıya geçirdi fakat ben önceden 16dowload 0,8uploadalırken şu anda 12d 4u alıyorum.
Tek sorun bu değil günlük neredeyse 100 kere internet kesiliyor ve kullanılmaz oluyor . Arayıp arıza kaydı oluşturunca saatler sonra arızanız giderilmiştir diye mesaj geliyor .
SNR Margin değerlerini takip ediyorum sürekli -0,8 olup bir anda 12 falan oluyor yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
Sorun nedir ve nasıl çözebilirim ?

Ekler

• kayıt 1.png
    kayıt 1.png
    135.6 KB · Hit: 20
  • kayıt 2.png
    kayıt 2.png
    137.1 KB · Hit: 27
  • kayıt 3.png
    kayıt 3.png
    134.5 KB · Hit: 27
  • kayıt 4 oha.png
    kayıt 4 oha.png
    131.7 KB · Hit: 29

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Sorun maalesef sizde. VDSL Geldiği için ADSL'e olan destek azalıyor.
Mümkünse paketinizi 24Mbps'e çıkartın. VDSL Üzerinden çok daha iyi bir hizmet alırsınız. Sorununuz da kökten çözülmüş olur.
*Paketinizi bir üste taşırsanız taahhüt etkilenmez.

CptZutX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkayK
Merhabalar efendim
Benim internet sağlayıcım yakın zamanda bölgemdeki interneti adsl alp yapı türünden vdsl altyapıya geçirdi fakat ben önceden 16dowload 0,8uploadalırken şu anda 12d 4u alıyorum.
Tek sorun bu değil günlük neredeyse 100 kere internet kesiliyor ve kullanılmaz oluyor . Arayıp arıza kaydı oluşturunca saatler sonra arızanız giderilmiştir diye mesaj geliyor .
SNR Margin değerlerini takip ediyorum sürekli -0,8 olup bir anda 12 falan oluyor yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
Sorun nedir ve nasıl çözebilirim ?
Hat zayıflama değerlerin çok yüksek bende ayni modemi kullanıyorum benim değerler daha düşükken bile kopmalar yaşıyordum. Klasik bir apartman içi kablo sorunu göstergesi yapacağın iş basit ankastre kutusundan eve gelen hat kablonu değiştireceksin nexans cat6 kablo al yapabiliyorsan kendin yap çünkü kablon yüksek hızı desteklemiyor bendeki sorunu bu şekilde çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293
Üyeler
163,463
Son üye
Deakes
Top Bottom