Bekle hocam.Suan 5 dakika beklimi yoksa yeniden mi başlatim
Tamamdır hocam açtım derken bir anlığına komut sistemi açıldı kapandı tam göremedim sistem 32 yazıyordu virüs demek isterdim fakat virüs İnternetle neden uğraşsın bir de virüslü bir yapılandırmada bulunmadım bir süredirBekle hocam.
Ayni şekilde hala internet var gözüktüğü halde herhangi bir sosyal noktaya erişemiyorum hala aynıTamamdır hocam açtım derken bir anlığına komut sistemi açıldı kapandı tam göremedim sistem 32 yazıyordu virüs demek isterdim fakat virüs İnternetle neden uğraşsın bir de virüslü bir yapılandırmada bulunmadım bir süredir
internet servis sağlayıcın nedir?Tamamdır hocam açtım derken bir anlığına komut sistemi açıldı kapandı tam göremedim sistem 32 yazıyordu virüs demek isterdim fakat virüs İnternetle neden uğraşsın bir de virüslü bir yapılandırmada bulunmadım bir süredir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayni şekilde hala internet var gözüktüğü halde herhangi bir sosyal noktaya erişemiyorum hala aynı
hocam kullandığın issyi nasıl bilmiyorsun babana ailene sorsana ona göre modemi resetle diyeceğim.Bilmiyorum sanırım superonline nerden öğrenebilirim
Bu arada 192.168.1.1 yerine giremiyorum surekli sayfaya geri atıyor
modemin arkasını yakından çekip atarmısın yazıların olduğu kısmı?Turkcell Superonline
Yav reisim evde tekim gurbetteyim saat 1 olmuş şimdi bu saatte ailemi de arayıp soramam pek de bilgim yok bu bilgilerdensuperonline kullandığına eminsin değilmi hocam
yani hocam çünkü modemi resetle diyeceğim superonline ise modemi resetleyince internet gider o yüzden soruyorum gizli modda denermisin?Yav reisim evde tekim gurbetteyim saat 1 olmuş şimdi bu saatte ailemi de arayıp soramam pek de bilgim yok bu bilgilerden
Turk telekom internet servisi sağlayıcı olarak superonline diyor fibernet telekom diyor hangisi bilmiyorum
Ben bi kere modemi resetledim arkadaki tustan herhangi bir sorun olmadı sadece şifreyi tekrar girmem gerekti modemin sifresiniyani hocam çünkü modemi resetle diyeceğim superonline ise modemi resetleyince internet gider o yüzden soruyorum gizli modda denermisin?