Neler Yeni

Çözüldü✓ Internet kopuyor+internet var ama yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Işık
İlgilendiği Kategoriler
Pc sorunları
Tamamdır hocam açtım derken bir anlığına komut sistemi açıldı kapandı tam göremedim sistem 32 yazıyordu virüs demek isterdim fakat virüs İnternetle neden uğraşsın bir de virüslü bir yapılandırmada bulunmadım bir süredir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam açtım derken bir anlığına komut sistemi açıldı kapandı tam göremedim sistem 32 yazıyordu virüs demek isterdim fakat virüs İnternetle neden uğraşsın bir de virüslü bir yapılandırmada bulunmadım bir süredir
Ayni şekilde hala internet var gözüktüğü halde herhangi bir sosyal noktaya erişemiyorum hala aynı

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,350
İsim
Eren
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayni şekilde hala internet var gözüktüğü halde herhangi bir sosyal noktaya erişemiyorum hala aynı
internet servis sağlayıcın nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Işık
İlgilendiği Kategoriler
Pc sorunları
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Işık
İlgilendiği Kategoriler
Pc sorunları
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Işık
İlgilendiği Kategoriler
Pc sorunları

Ekler

• 1720993265759195098503180548970.jpg
    1720993265759195098503180548970.jpg
    1.1 MB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Işık
İlgilendiği Kategoriler
Pc sorunları
superonline kullandığına eminsin değilmi hocam
Yav reisim evde tekim gurbetteyim saat 1 olmuş şimdi bu saatte ailemi de arayıp soramam pek de bilgim yok bu bilgilerden
Turk telekom internet servisi sağlayıcı olarak superonline diyor fibernet telekom diyor hangisi bilmiyorum

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,350
İsim
Eren
Yav reisim evde tekim gurbetteyim saat 1 olmuş şimdi bu saatte ailemi de arayıp soramam pek de bilgim yok bu bilgilerden
Turk telekom internet servisi sağlayıcı olarak superonline diyor fibernet telekom diyor hangisi bilmiyorum
yani hocam çünkü modemi resetle diyeceğim superonline ise modemi resetleyince internet gider o yüzden soruyorum gizli modda denermisin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arif Işık
İlgilendiği Kategoriler
Pc sorunları
yani hocam çünkü modemi resetle diyeceğim superonline ise modemi resetleyince internet gider o yüzden soruyorum gizli modda denermisin?
Ben bi kere modemi resetledim arkadaki tustan herhangi bir sorun olmadı sadece şifreyi tekrar girmem gerekti modemin sifresini
Gizli mod derken?

Top Bottom