Einstein
80+ Platinum
Dahası
mobilde googlea girebiliyorsun yani hocam değilmi?Mobilde var sadece bilgisayarda yok
mobilde googlea girebiliyorsun yani hocam değilmi?Mobilde var sadece bilgisayarda yok
vpn veya antivirüs kullanıyormusun?Evet hocam evet girebiliyorum sadece (only) bilgisayarda internet yok
Vpn mobilde kullanıyorum onun harici bilgisayarda antivirus veya vpn yok antivirus işte Windows defender varvpn veya antivirüs kullanıyormusun?
Hocam şu yaptığım kodlar bisi olmuş olamazmıVpn mobilde kullanıyorum onun harici bilgisayarda antivirus veya vpn yok antivirus işte Windows defender var
ayarlardan ağ ve internete gel ordanda proxy kısmına gel ekran görüntüsü at.Vpn mobilde kullanıyorum onun harici bilgisayarda antivirus veya vpn yok antivirus işte Windows defender var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şu yaptığım kodlar bisi olmuş olamazmı
sen dediğim kısmı at hocam bi.Proxy nedir hocam nerde bulurum
ara sunucu yazar türkçe olarak.sen dediğim kısmı at hocam bi.
Ara sunucu yerindeyim
adamın yaptıklarını yap pcyi yeniden başlat.İngilizceden bir şey anlayıp dinlemem gerekiyor mu yoksa sadece adamın yaptıklarını mi yapiyorum
sorun olacağını sanmıyorum düzelmedi değilmi?Yeniden başlatmak yerine kapattım el alışkanlığı dalgınlığıma geldi fark eder mi? ne yapmam lazım şimdi