Yeni aldığım sistem düzgün çalışmıyor.Mavi ekran hatası ve internet sürücüsü yok

saittsn27

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz?

İncehesap'tan bilgisayar aldım elime ulaştı 2 gün önce. Sadece ekran kartı takılı değildi taktım çalıştırdım sorun yoktu, çalışıyordu.

Windows Update yapayım dedim bazı güncellemeleri yaptım. Yeniden başlatma istedi başlattım ne olduysa bundan sonra oldu. Açılırken anakart logosunda takılı kaldı bayağı sonra mavi ekran hatası verdi. Birkaç defa bu şekilde yaptı, bayağı bekledim sonra tekrar mavi ekran verdi. Yeniden başlatırken kasa çalışıyor ama ekranın görüntüsü kesildi. Bayağı uğraştım olmadı, araştırmalar sonucu BIOS güncellemesi yapayım dedim neyse onu yaptım. Temiz Windows kurdum tekrardan, Windows kurarken ağa bağlanmamı istedi. Kablo takılı olmasına rağmen internet yoktu PC'de. Wi-Fi özelliği de yok, sürücü yükle yazıyordu sadece başka bi seçenek yoktu. internetten bakıp USB ile telefondan internet açtım o şekilde bağlanıp kurulum yaptım.

Ama benim internet yok, ağı okumuyor. Realtek internet driverinı da kuramıyorum. Her PC açılırken anakart logosunda 1 dakikalık takılmada devam ediyor. destek kaydı oluşturdum incehesaptan servise çağırdılar gönderdim. Yeni ürün ile değişim mi yaparlar arızayı giderebilirler mi giderirlerse arızalı ürün almış olacağım daha sonrasında bana sıkıntı çıkartır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,225
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri