Hiçbir altyapı olmayan bir yerden bahsediyorum millenicom altyapı olan yerlerde hizmet veriyor diye biliyorumTaşınabilir olması önemli değilse Millenicom internetine bakabilirsiniz.
Özür diliyorum evet altyapı olan yerlerde hizmetleri var. Benim Superbox dışında bildiğim bir altyapısız internet yok.Hiçbir altyapı olmayan bir yerden bahsediyorum millenicom altyapı olan yerlerde hizmet veriyor diye biliyorum
Yani eski ama vinn lar var onlara bi bakDostlar yazlıkta kullanmak için internet alıcam ama superbox dışında turktelekomun ya da turkcell’in bir kampanyası vesaire var mıdır?
Türknet <3 ama olmaz demiDostlar yazlıkta kullanmak için internet alıcam ama superbox dışında turktelekomun ya da turkcell’in bir kampanyası vesaire var mıdır?
Sanki 2018'de türktelekomun sınırsız internet kampanyası duymuştum telefona geliyordu yani 4.5g sınırsız ama tam emin degilimDostlar yazlıkta kullanmak için internet alıcam ama superbox dışında turktelekomun ya da turkcell’in bir kampanyası vesaire var mıdır?
He la bir ara vardi vodafoneninde ben bir ara sormustum ama almaya deymez makinanin gendine galiba 150 tl istiyorlardi diye hatirliyomVodafone da vardı bir ara baya reklamı da dönüyordu hala var mıdır bilemem.