Neler Yeni

İnternet Logosu Her 2-3 Dakikada Bir Böyle Oluyor

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
internet logosu 2-3 dakikada bir bu şekle geliyor ama böyle olduğunda bile internete erişebiliyorum, yani logonun üzerine gelince internet yok yazıyor ama internet var. şu anda bile o halde ve bu konuyu açıyorum mesela. sorun ne olabilir? bir kaç saattir bu şeklilde daha önce böyle bi sorun yoktu.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.8 KB · Hit: 27

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
internet logosu 2-3 dakikada bir bu şekle geliyor ama böyle olduğunda bile internete erişebiliyorum, yani logonun üzerine gelince internet yok yazıyor ama internet var. şu anda bile o halde ve bu konuyu açıyorum mesela. sorun ne olabilir? bir kaç saattir bu şeklilde daha önce böyle bi sorun yoktu.
Sorun DNS yönlendirmesi. İnternetin var fakat dışarıya çıkarken DNS yönlendirmesi çözümlenmediği için internete açılamıyorsun. Yaptığın DNS ayarlarını değiştir ya da halihazırda bulunan DNS ayarlarını değiştir.

Eğer herhangi bir Portda ayarladıysan bu portu domain olarak değil ip olarak yaz.

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun DNS yönlendirmesi. İnternetin var fakat dışarıya çıkarken DNS yönlendirmesi çözümlenmediği için internete açılamıyorsun. Yaptığın DNS ayarlarını değiştir ya da halihazırda bulunan DNS ayarlarını değiştir.

Eğer herhangi bir Portda ayarladıysan bu portu domain olarak değil ip olarak yaz.
Sorunu çözdüm, windows services üzerinde bozulmalar olmuş sanırım. İnternetten bulduğum bi programla hallettim. Teşekkürler yine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,982
Üyeler
161,368
Son üye
ÖmerBeyler
Top Bottom