Neler Yeni

Internet Odamda İyi Çekmiyor

Hello010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed ekmek
Merhaba arkadaşlar bu yazıyı odamdan ve telefondan sizlere yazıyorum çünkü bilgisayarda İnternet çok zayıf hemen konumuza dönelim arkadaşlar benim kasamın arkasında usb ile takılı WiFi alıcı var fakat internet o kadar kötü ki Google 'de bir şey arattığımda çıkmıyor fakat telefonumda iyi sayılabilir derecede çekiyor sizce ne yapmam gerek?

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Merhaba arkadaşlar bu yazıyı odamdan ve telefondan sizlere yazıyorum çünkü bilgisayarda İnternet çok zayıf hemen konumuza dönelim arkadaşlar benim kasamın arkasında usb ile takılı WiFi alıcı var fakat internet o kadar kötü ki Google 'de bir şey arattığımda çıkmıyor fakat telefonumda iyi sayılabilir derecede çekiyor sizce ne yapmam gerek?
Bilgisayarda adam akıllı internet almak istiyorsan ya adam akıllı bir wifi adaptör yada kablo çekmen lazım.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
kablolu kullan

Hello010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed ekmek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarda adam akıllı internet almak istiyorsan ya adam akıllı bir wifi adaptör yada kablo çekmen lazım.
WiFi Adaptörü ' nü 50 TL' ye almıştım peki iyi bir sinyal almak için hangi adaptörü önerirsiniz?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kabloyla bağlanıp dene düzelirse kablolu kullan.Wifi adaptörler pek başarılı değil.Aldığınız ürün fiyatını bilmiyorum fakat 100tlik bile tatmin etmeyebilir.

Top Bottom