yerel internet servis sağlayici kullanıyorum turbonet istersen sor ara bilgi alGüncel olarak turk telekom kullaniyorum taahhutum bitti fiyatlari çok zamlanmış bu yuzden değismek istiyorum altyapim 100 mbpsye kadar destekliyo önerileriniz nelerdir
Hocam ne kadar ödüyosunuz kabloneteHocam ben yaklaşık 4-5 yıldır Kablonet kullanıyorum şu zamana kadar planlanan kesintileri hariç bir problem yaşamadım. Bir kaç gün önce benimde taahhütüm bitti yeni taahhüt ile 100mb download 20 upload alıyorum evde aktif en az 4 cihaz internete bağlı oluyor. Ping değerleri de aktif cs2 oynuyorum sunucuya göre farklılık gösterse de 60ms civarı görüyorum.
Hocam millenicom düşünüyorum ama çok fazla sorun yaşayan kullanıcı gördüm gibirnet daha mantikli geliyoFiyat açısından uygun olsun diyorsanız Gıbırnet , Millenicom (Millenicom daha köklü bir firma en azından Gıbırnet'e göre)
Ben Netspeed kullanıyorum TT'nin fiyat politikasından sonra. Ama Netspeed'te aylık 370 Yapmış 100 mbps fiberi (6 ay sabit fiyat)
Millenicom'da 280 TL ama upload 8'e kadar yazıyor bilgi sayfasında TT altyapısının upload yükseltmesinden sonra düşük geliyor bana.
Hocam ben aylık 425 ödüyorum altyapımız iyi olduğundan vaat edilen değerin tamamını alabiliyorum. Sizde altyapınızı sorgulayıp öyle müracaat edin her ne internet sağlayıcısını alacak olursanız olun.Hocam ne kadar ödüyosunuz kablonete
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam millenicom düşünüyorum ama çok fazla sorun yaşayan kullanıcı gördüm gibirnet daha mantikli geliyo
Hocam fiyat yüksek biraz başka saglayicilara yönelicemHocam ben aylık 425 ödüyorum altyapımız iyi olduğundan vaat edilen değerin tamamını alabiliyorum. Sizde altyapınızı sorgulayıp öyle müracaat edin her ne internet sağlayıcısını alacak olursanız olun.