Neler Yeni

İnternet paketini nasıl yükseltebilirim?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
1605717430536.png

Aynı parayı bende ödüyorum fakat 35'e 3 alıyorum Millenicom'u arasam belge ile uğraşmadan paketimi yükseltirler mi? (benim aldığım zaman 35/3'dü aynı para aynı download sadece upload yükseltmişler)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle
Aynı parayı bende ödüyorum fakat 35'e 3 alıyorum Millenicom'u arasam belge ile uğraşmadan paketimi yükseltirler mi? (benim aldığım zaman 35/3'dü aynı para aynı download sadece upload yükseltmişler)
TTnetin yaptığı 2x upload ile yükseltilmişti bu fiyatlar.Arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TTnetin yaptığı 2x upload ile yükseltilmişti bu fiyatlar.Arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Şuan sitesine baktım o ekran görüntüsünü aldım. Değiştiğini sanmıyorum fakat müşteri hizmetlerini ararsam belge ile uğraşmadan upload'ı 6'ya çekerler mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Şuan sitesine baktım o ekran görüntüsünü aldım. Değiştiğini sanmıyorum fakat müşteri hizmetlerini ararsam belge ile uğraşmadan upload'ı 6'ya çekerler mi?
Bilemeyiz arayarak detaylı bilgi alın

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
İyide baksana bu kampanya ınternette yeni müşteriler (aboneliği bulunmayanların) hemen önüne çıkıyor ama bence sende alabilirsin
Kampanyası aynı 3mbps uploadlık kampanya
TTnet uzaktan eğitim için 2x upload yaptı millenicom kampanyasını 6mbpsmiş gibi yaptı.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyide baksana bu kampanya ınternette yeni müşteriler (aboneliği bulunmayanların) hemen önüne çıkıyor ama bence sende alabilirsin
Arayıp sorayım madem 6'ya çekmişler aynı fiyata neden 3mpbs upload alayım. Hizmetlerinide beğendim taahhütlü yaptırırım 6 ayda bir fiyat arttırdıklarını söylüyorlar.

Top Bottom