Uydu anteni, rotuer, kablo vs malzemeler tüm ülkeler için sabit 600 $3k olsa 1k ya yakın vergisi olur. Ürünler ne kadara gelir acaba global fiyattan mı satarlar ?
yurtdısındaki starlink yorumlarını okudun mu sikayetler var mı hiç ?Aylık üyelik paketleri olacak ve sadece 2 paketten oluşmakta
- Sabit (Ev, İşyeri, Ofis gibi sabit mülkiyetler için)
- Gezici (Starlinkini alıp sıklıkla dışarıda kullanacak olan insanlar içindir)
Her ülkenin ekonomik durumuna göre fiyat belirlenir ve Türkiye için tahminim Sabit paket 99 $ , Gezgin paket 149 $ olur diye düşünüyorum.
Hükümet şuna onay versede artık kullansak diyorum ama açıkçası bekletmelerinin sebebi Turkcell, Türk Telekom vb büyük Türk Şirketlerinin tadını kaçıracağı için o şirketler şuan hükümet ile sürekli irtibat halinde ve aslında Starlink'in gelmesini istemiyorlar fakat kendi hizmetleride bi halta da yaramıyor neyini dert ediyorlarsa artık.
1000 lira yaparsa yerel olur direkt ortalama herkes 400 500 oduyor ve sorun yasiyor 1000tl verip sorunsuz kullanmak isteyenler elbet olacaktirEvet pahalı olur tabi ki ama gene de umutluyum en azından fiyat konusunda SpaceX Şirketi, Türkiye için özel fiyatlandırmada güzel bir jest yapar diye
Bu harbiden özel tüketim gibi bir şey.Uydu anteni, rotuer, kablo vs malzemeler tüm ülkeler için sabit 600 $
Araştırdım ve menuniyet oranı bi hayli yüksek. Şikayet desen anca %2-3 kadar. Çoğu da finansalyurtdısındaki starlink yorumlarını okudun mu sikayetler var mı hiç ?
19.840 ₺ iyi paraBu harbiden özel tüketim gibi bir şey.
Evet. Bir tık fazla ürünlerin ücreti bence.Araştırdım ve menuniyet oranı bi hayli yüksek. Şikayet desen anca %2-3 kadar. Çoğu da finansal
Mesaj otomatik birleştirildi:
19.840 ₺ iyi para
Dolarla satarsa gelmez yoksa kaçarı yok.zırt bırt zam gelmeyeceğini garanti etmesi lazım yoksa nanay
netflix olayina dönmesin bariDolarla satarsa gelmez yoksa kaçarı yok.
Dolarla gelirse her saniye zam yemiş olacak Bizim ülkede tutmaz muhtemelen.Dolarla satarsa gelmez yoksa kaçarı yok.
Orta gelirli ve üst gelirli insanlara hitap ediyor zaten. Zamanla kullanıcı oranı artar. 500k arasında 1m olsa yeterli olur onlar için diye düşünüyorum.Dolarla gelirse her saniye zam yemiş olacak Bizim ülkede tutmaz muhtemelen.
Biz gene youtube'da çıkan videolara ekmek banacağız gibi.Orta gelirli ve üst gelirli insanlara hitap ediyor zaten. Zamanla kullanıcı oranı artar. 500k arasında 1m olsa yeterli olur onlar için diye düşünüyorum.