İnternet problemi hızım düştü

TunaFLİX

80+
Reaksiyon skoru
43
Merhabalar bir süredir gece oyunlara giriyorum ama gündüz stabilken akşam pingimde çok değişmeler oluyor doğrudan şifreyi değiştiriyorum o zaman sadece ben bağlanıyorum fakat pingimde ara ara çok anlık bir yükselme oluyor ve bir süre sonra geri düşüyor fakat bugün yakınlarda yeni bir kullanıcı geldi yani port bağlandı ama yeni kullanıcı gelelden beri 12 mbps olan internet hızım 6lara düştü normalden çook daha yavaşladı yeni kullanıcı gelmesinden kaynaklı mıdır? Bu pingin sorunu nedir çözümü nedir?

Türkiye'nin genel sorunu.

Benim de hızım düştü ve anlık ping değişimi var bi ara 30 oluyor sonra 130 oluyor sonra 230 saniyelik değişiyor türk telekom

Genel bir sorun var bütün İSS'lerde aynı durum söz konusu. Ben NetSpeed kullanıyorum dün sordum 13.12.2020 tarihine kadar çalışma yapılacakmış hızınız düşebilir yükselebilir gidip gelebilir falan dediler. Mesela dün akşama kadar 2Mbps kullandım interneti. Normalde tarifem 16Mbps ve modeme de 16Mbps geldiği halde hızı çok düşük idare ettim. Gece 3-4 kere internet bağlantım olmasına rağmen internete giremedim yarım saat kadar da internet ışığı yanmadı sonra kendi kendine düzeldi şuan 16Mbps alabiliyorum ama son 1 saattir biraz ağırlık var. Resimler falan biraz geç gelebiliyor. Pandemiden dolayı millet evinde internete abandığı için oluyor. Telekom sağolsun yıllardır yan gelip yattıkları için oluyor bunlar. Hiç bir şekilde alt yapı güçlendirmesi yok kablolar ne yapsın :)

Keşke hangi sağlayıcı olduğunuda yazsaydın
Ttnet normalde 15 ping 12 down 0.60 up alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız ben de öyle düşünüyordum peki komuşunun yeni internet bağlatmadı ve portların yan yana olmasından kaynaklı da bir yavaşlık söz konusu olabilir mi? Dün 12 ve hızım iyi iken bugün yeni bağlattılar ve sonrasında 6 ya düştü
Genel bir sorun var bütün İSS'lerde aynı durum söz konusu. Ben NetSpeed kullanıyorum dün sordum 13.12.2020 tarihine kadar çalışma yapılacakmış hızınız düşebilir yükselebilir gidip gelebilir falan dediler. Mesela dün akşama kadar 2Mbps kullandım interneti. Normalde tarifem 16Mbps ve modeme de 16Mbps geldiği halde hızı çok düşük idare ettim. Gece 3-4 kere internet bağlantım olmasına rağmen internete giremedim yarım saat kadar da internet ışığı yanmadı sonra kendi kendine düzeldi şuan 16Mbps alabiliyorum ama son 1 saattir biraz ağırlık var. Resimler falan biraz geç gelebiliyor. Pandemiden dolayı millet evinde internete abandığı için oluyor. Telekom sağolsun yıllardır yan gelip yattıkları için oluyor bunlar. Hiç bir şekilde alt yapı güçlendirmesi yok kablolar ne yapsın :)

Geri