adresinizdeki sağlayıcıları kontrol ettınız mı kaç verıyorlar vsOrtalama 7 8 yıldır türktelekom kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım 24 mbps kullandım. Şimdi yıl sonu taahut bitiyor farklı bir sağlayıcıya geçsemmi diye düşünüyorum öneriniz var mı ?
Türknet sorgulamasında 100 e kadar destekliyor diyorTürknet ama fiyatan dolayı özellikle 24mbpslik fiyat için pahalı olduğu için ( Gıbırnet, Netspeed, Millenicom ) bakabilirsin ve altyapı sorgulamasında hızın kaç?
Türk telekom altyapısı olduğu için diğer sağlayıcılarda aynı altyapı üzerinden vericek zatende.Millenicom düşünürsen kod verebilirim. 1 ay fatura ödemiyorsunuz. Hem siz hem ben. Siz yine de alt yapısı en iyi olan internet sağlayıcısını tercih edin
Türknet öneririm fiyatı sıkıntı değil ise çoğu kişi katılır zaten.Türknet sorgulamasında 100 e kadar destekliyor diyor
Turknet 100 e kadar destekliyor diyoradresinizdeki sağlayıcıları kontrol ettınız mı kaç verıyorlar vs
Turknette düşünüyorum aslında da anlık müşteri desteği v.s çok sorun oluyormu bu türknette filan onlar hakkında bilgisi olan var mı acabaTürk telekom altyapısı olduğu için diğer sağlayıcılarda aynı altyapı üzerinden vericek zatende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türknet öneririm fiyatı sıkıntı değil ise çoğu kişi katılır zaten.
Valla burda türkcel altyapısı yoktu 5 senedir sorarım yok dedilerdi yeni geldiyse bilmiyom amabütçe önemli 250 TL veririm diyorsan türkcel süper online 1000 mbps var tahhütlü hemde.
alt yapın yoksa türkcel netspeed önerirrim.
Türknet altyapı testi yapın görsel atın hocamOrtalama 7 8 yıldır türktelekom kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım 24 mbps kullandım. Şimdi yıl sonu taahut bitiyor farklı bir sağlayıcıya geçsemmi diye düşünüyorum öneriniz var mı ?
ben 4 5 senedır kullanıyorum sorun olmadıTurknette düşünüyorum aslında da anlık müşteri desteği v.s çok sorun oluyormu bu türknette filan onlar hakkında bilgisi olan var mı acaba
Aynı oluyorda forumda örnek millenicomda pingi yüksek olan biri türknete geçince ping değerinde düşüş olmuş bağlandığı sunucu türknet falan daha iyi olabiliyor ya tabi konuma göre değişirde.ben 4 5 senedır kullanıyorum sorun olmadı
müşteri hizmetleri yok ama tıcket şeklınde ılerlıyor hızlıca dönuyorlar
sen en uygunu neyse onu al aynı oluyor az çok beğenmez isen değiştirirsin
Benim ilgimi çekti fiber mi ?bütçe önemli 250 TL veririm diyorsan türkcel süper online 1000 mbps var tahhütlü hemde.
alt yapın yoksa türkcel netspeed önerirrim.