Neler Yeni

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben bi ara konuştuğumda hiç kesinti olmadan geçiş yapabilirsiniz demişlerdi hatta aynı modeminizi kullanabilirsiniz demişlerdide söylemek lazım yinede 2 yıl önceydi
Gene öyle olur.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
gönderdiğin modemler fiber’e ait. Türk Telekomdan da fiber hizmet alıyorsun bence. ama paketini 24 mbps olarak ayarlamıs olabilirler. 100 mbps veya 1000 mbps için türk telekom ile görüşüp fiyat alabilirsin. Turknet’e geçersen fiber 100 mbps hız alırsınız 169.90₺. Portunuz da kaybolmaz direkt geçiş yapıyorlar. Arıza durumlarında uzaktan müdahale durumlarında TurkNet ekipleri ilgileniyor. uzaktan müdahale ile çözülmez ise eve Türk Telekom ekipleri geliyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
gönderdiğin modemler fiber’e ait. Türk Telekomdan da fiber hizmet alıyorsun bence. ama paketini 24 mbps olarak ayarlamıs olabilirler. 100 mbps veya 1000 mbps için türk telekom ile görüşüp fiyat alabilirsin. Turknet’e geçersen fiber 100 mbps hız alırsınız 169.90₺. Portunuz da kaybolmaz direkt geçiş yapıyorlar. Arıza durumlarında uzaktan müdahale durumlarında TurkNet ekipleri ilgileniyor. uzaktan müdahale ile çözülmez ise eve Türk Telekom ekipleri geliyor.
Bi turktelekomun 100 lüğünü soruyum arıyolardı açmıyordum aradıklarında bir sorayım baktım aynı fiyat veya 10 20 fazla turktelekom devam yoksa turknet gibi portta kaybolmuyormuş

Top Bottom