Neler Yeni

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
2. kutu yapıcaklarını sanmıyorumda türk telekoma ilet bu durumu belki yakkınında başka santral varsa oraya bağlarlar yaparlarmı bilmiyorum veya boş port açabilirlerse açarlar.
Hmm anladım hocam bi 150-200 metre ilerimizde lüks bir site yapıldı orada vardır çok büyük ihtimalle

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
2. kutu yapıcaklarını sanmıyorumda türk telekoma ilet bu durumu belki yakkınında başka santral varsa oraya bağlarlar yaparlarmı bilmiyorum veya boş port açabilirlerse açarlar.
Aynısı bendede çıktı ama benim internet fiber diye geçiyor hatta evde 2 modem var birisi fiber kutusu olarak söylemişlerdi çevirici olark mı ne pek anlamam ben türknete geçince sorun çıkmaz heralde

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hmm anladım hocam bi 150-200 metre ilerimizde lüks bir site yapıldı orada vardır çok büyük ihtimalle
Yani bilemiyorum naparlar soruştur yakkınıda türk telekom müdürlüğü varsa git veya ara birşeyler yap ama ne kadar uzaksa o kadar kötü demek baya uzaksa 100 alıcağın hızda 50-60 bile alırsın yani.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Yani bilemiyorum naparlar soruştur yakkınıda türk telekom müdürlüğü varsa git veya ara birşeyler yap ama ne kadar uzaksa o kadar kötü demek baya uzaksa 100 alıcağın hızda 50-60 bile alırsın yani.
Hiç bilgim yok olup olmadığına dair yardımınız için teşekkürler umarım boş port vardır

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Aynısı bendede çıktı ama benim internet fiber diye geçiyor hatta evde 2 modem var birisi fiber kutusu olarak söylemişlerdi çevirici olark mı ne pek anlamam ben türknete geçince sorun çıkmaz heralde
Normal fiberi dönüştürüyor statik hız alıyorsun sonuçta normal bir şey olmaz türk telekomunsa o şey iade isterler mi bilmiyorumda istemezler herhalde

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Vallahi şöyle diyim süperonline en iyisi ama pahalı ben diğerlerine güvenemiyorum yok gıbırnet yok netspeed comnet vs güven vermiyor Türknet iyi olabilir ama müşteri temsilcisi sorunlu o yüzden bütçesi olan düşünmeden süperonline kullansın.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
altyapım olmasına rağmen altyapımın olmadığını söyleyen sağlayıcılar :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Normal fiberi dönüştürüyor statik hız alıyorsun sonuçta normal bir şey olmaz türk telekomunsa o şey iade isterler mi bilmiyorumda istemezler herhalde
Türktelekomunda iade isteseler bile türknette aynısından takmıyor mu yeni modemle beraber

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Türktelekomunda iade isteseler bile türknette aynısından takmıyor mu yeni modemle beraber
Aynen oyle aynı şeyleri yapmak zorunda kalırlar fiber olduğu için yoksa başka şekilde kullanamasın ve o modem gibi dediğin şey küçük boyle 2 girişli bir şey demi

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Aynen oyle aynı şeyleri yapmak zorunda kalırlar fiber olduğu için yoksa başka şekilde kullanamasın ve o modem gibi dediğin şey küçük boyle 2 girişli bir şey demi
Şöyle diyim bi küçük var 2 tanede büyük modem var

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom