Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Arkadaşlar merhabalar, yeni atandım, atandığım yerdeki çevrede kiralik ev oldukça kısıtlı ve zamanımda oldukça dardı (bayram öncesi) güç bela bir ev tuttuk lakin hangi firmadan altyapı sorgulama yapsam müşteri hizmetlerine bağlansam altyapı yok cevabı ile karşılaşıyorum. Sizlerden ricam bayram öncesi bunu çözüme kavuşturmamda bana yardımcı olmanızdır. (Sorguladığım firmalar : Türknet, tt, süperonline,kablonet,gıbırnet)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
altyapı yoksa superbox gibi çözümlere odaklanmanız lazım

yıl olmuş 2022 hala altyapı derdiyle ğraşıyoruz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
altyapı yoksa superbox gibi çözümlere odaklanmanız lazım

yıl olmuş 2022 hala altyapı derdiyle ğraşıyoruz :D
superbox konuştum, mh arkadaş sağolsun çok samimiydi bende gamerim dedi o şekilde önermem dedi, bende dürüstlüğünüz için teşekkür ederim dedim :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhabalar, yeni atandım, atandığım yerdeki çevrede kiralik ev oldukça kısıtlı ve zamanımda oldukça dardı (bayram öncesi) güç bela bir ev tuttuk lakin hangi firmadan altyapı sorgulama yapsam müşteri hizmetlerine bağlansam altyapı yok cevabı ile karşılaşıyorum. Sizlerden ricam bayram öncesi bunu çözüme kavuşturmamda bana yardımcı olmanızdır. (Sorguladığım firmalar : Türknet, tt, süperonline,kablonet,gıbırnet)
Türk Telekom ile konuş. Altyapı yok derlerse altyapı başvurusu yap ve altyapı gelene kadar Magnet kullanmak istiyorum de. Magnet ile bir süre idare edersin birkaç aya da altyapı gelir sanırım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
superbox konuştum, mh arkadaş sağolsun çok samimiydi bende gamerim dedi o şekilde önermem dedi, bende dürüstlüğünüz için teşekkür ederim dedim :D
hocam o zaman kullanamayacaksınız gibi duruyor, türktelekoma başvuru yapın komşularla

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom ile konuş. Altyapı yok derlerse altyapı başvurusu yap ve altyapı gelene kadar Magnet kullanmak istiyorum de. Magnet ile bir süre idare edersin birkaç aya da altyapı gelir sanırım.
Magnet nedir tam olarak

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Magnet nedir tam olarak
Superbox benzeri bir hizmet Türk Telekom 4.5G altyapısını kullanıyor. Avantajı ise daha ucuz olması, limitsiz internet seçeneği olması ve taahhüt istemediği için binaya altyapı geldiği an iptal etme kolaylığı.

Son düzenleme:

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
bana sorarsan Türknet te altyapı başvurusu yap türktelekoma vereceğin parayı türknete varirsen 1000mb ta 1000mb internet alırsın fiyatıda hep sabit 139tl

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bana sorarsan Türknet te altyapı başvurusu yap türktelekoma vereceğin parayı türknete varirsen 1000mb ta 1000mb internet alırsın fiyatıda hep sabit 139tl
Aynen Türk Telekom’un ADSL bile çekmediği yere Türknet gelip fiber çekecek 😂

İsterse başvursun ama İstanbul’un altyapıya yakın yerlerinden birinde oturmuyorsa gelmez boşa ümide gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Superbox benzeri bir hizmet Türk Telekom 4.5G altyapısını kullanıyor. Avantajı ise daha ucuz olması, limitsiz internet seçeneği olması ve taahhüt istemediği için binaya altyapı geldiği an iptal etme kolaylığı.
çok teşekkür ederim tt mh onuda sorgulattım sinyal olarak uyumlu değil o yüzden hiç bahsetmedim dedi, karşı apt vdsl 75 mbs varmış sanırım ona göre altyapı için ön başvuru açtırttım şimdi türknet arayıp şansımı deneyeceğim hangisi hızlı açarsa ona göre paket alacağım

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
TURKNET öneririm 5 kere şehir değiştirdim 5 şehirde de en yüksek internet hızını veren ve dediği hızları da veren turknet gördüm. Örneğin TTNET sizin o tarafta fiber yok 24 mbps verebilirim anca diyor o da o zamanın parası ile 120TL idi TURKNET ise 100mbps verip 80TL ödemiştim. Şuanda da 139TL ve hâlâ 100 veriyor ondan tavsiyem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TURKNET öneririm 5 kere şehir değiştirdim 5 şehirde de en yüksek internet hızını veren ve dediği hızları da veren turknet gördüm. Örneğin TTNET sizin o tarafta fiber yok 24 mbps verebilirim anca diyor o da o zamanın parası ile 120TL idi TURKNET ise 100mbps verip 80TL ödemiştim. Şuanda da 139TL ve hâlâ 100 veriyor ondan tavsiyem.
Kusura bakma yeni tam okudum. Eğer altyapı yok diyorsa superbox tarzı bir şey alman şart lakin alt yapı talebi açtırabilirsin bölgene bilgin olsun

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
çok teşekkür ederim tt mh onuda sorgulattım sinyal olarak uyumlu değil o yüzden hiç bahsetmedim dedi, karşı apt vdsl 75 mbs varmış sanırım ona göre altyapı için ön başvuru açtırttım şimdi türknet arayıp şansımı deneyeceğim hangisi hızlı açarsa ona göre paket alacağım
Karşı binada varsa kısa sürede çekerler. O altyapı ile Türknet vs de kullanabilirsin bu arada.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Aynen Türk Telekom’un ADSL bile çekmediği yere Türknet gelip fiber çekecek 😂

İsterse başvursun ama İstanbul’un altyapıya yakın yerlerinden birinde oturmuyorsa gelmez boşa ümide gerek yok.
knk az da olsa bir ihtimal var ben olsam başvururum denemenin zararı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom