Şimdiye kadar 3 sağlayıcı kullandım, bunlar da; Netspeed, Gıbırnet ve şuanda kullanmış olduğum Comnet.
Eğer fiyat konusunda sorununuz yoksa ve dertsiz, tasasız kullanım istiyorsanız, herhangi bir sorun yaşadığınız zaman hızlıca sorunun çözülmesini istiyorsanız Netspeed öneririm şahsen.
Piyasaya göre biraz daha uygun fiyatlı olsun derseniz eğer -ne kadar uygun orası meçhul- Comnet öneririm fakat oranın da müşteri hizmetlerini pek sevemedim. Sanki yer altından konuşuyormuş gibi ve mikrofon 10 metre uzağındaymış gibi ses uzaktan geliyor. Hız ve kesinti konusunda az da olsa bazen yavaşlamalar oluyor, onun dışında şimdiye kadar kesinti yaşamadım.
GıbırNet'te ise gariptir ki hiç sorun yaşamadım. Zamanında ucuz olduğu için geçmiştim ve pek de bir şey beklemiyordum hizmetten ama beklediğimden iyi çıkmıştı fiyatına göre. Kullandığım zamanlar, sadece en başlarda 2-3 kere kesinti oldu ama ondan sonra hiç sorun yaşamadım kesinti ve yavaşlama konusunda.
Bu 3 firma arasından nihai tavsiyem Netspeed olacaktır. Diğerlerine göre bilinirliği ve hizmet kalitesi biraz daha iyi.