Neler Yeni

İnternet sağlayıcımda sorun var

BALANCE

80+ Bronze
İyi akşamlar,
Sizlerinde bildiği gibi Sosyal medya platformlarında önde gelen whatsapp, instagram ve facebook uygulamaları çöktü.
Fakat bende şu şekilde sorun var. Youtube’a giriyorum sorun yok fakat herhangi bir başka sayfaya tıkladığımda girmiyor.
İnternet sağlayıcım Türktelekom. Müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum. Sorun benden kaynaklımıdır yoksa TürkTelekom damıdır? Yoksa genel mi?
Aynı sorun yaşayan varsa belirtebilirseniz memnun olurum.
Teşekkürler

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Çoğu kişide bu sorun mevcut.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
O bizde de var.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
İyi akşamlar,
Sizlerinde bildiği gibi Sosyal medya platformlarında önde gelen whatsapp, instagram ve facebook uygulamaları çöktü.
Fakat bende şu şekilde sorun var. Youtube’a giriyorum sorun yok fakat herhangi bir başka sayfaya tıkladığımda girmiyor.
İnternet sağlayıcım Türktelekom. Müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum. Sorun benden kaynaklımıdır yoksa TürkTelekom damıdır? Yoksa genel mi?
Teşekkürler
Türk Telekom çatır çatır herşeye girip oyun indiriyorum torrentten

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İyi akşamlar,
Teşekkürler
Bende TT kullanıcısıyım aynı sorun bende de var, fazla takma kafana düzelecektir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sorunun bizim ülkeyle özel bir alakası yok, yurt dışında da böyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
İyi akşamlar,
Teşekkürler
superonline kullanıcısıyım suan hicbir sosyal medya uygulamasını kullanamıyoruz ailecek

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Yani 4.2 ile indiriyo oyunu dün 2.9 ile indiriyodu bugün hızlandı noluo lan jskwbdwk
Hıza gelirsek benim de hız normal ama siteler falan filan yavaş açılıyor.Epic games dahil bir çok şeye giremiyorum.Arada internet hızım 6 mbpslerde başlayıp yükseliyor ama ping oluyor.Sorun var full

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Hıza gelirsek benim de hız normal ama siteler falan filan yavaş açılıyor.Epic games dahil bir çok şeye giremiyorum.Arada internet hızım 6 mbpslerde başlayıp yükseliyor ama ping oluyor.Sorun var full
Valla 8ms LoL oynuyorum hiç artmıyor demin valo attım mesela her siteye bastığım anda giriyo Google Chrome kullaniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,054
Üyeler
164,606
Son üye
bastias
Top Bottom