İnternet Sağlayıcımı Değiştirmek İstiyorum Marka Tavsiyeniz Nedir ?

ALL2

80+
Reaksiyon skoru
3
Hali hazırda TürkNet kullanıyordum lakin artık arıza kaydı oluşturmaktan bıktım. Laptopumda , Masaüstü PC imde Telefonumda dizi film izlerken yada oyun oynarken internet kesilip geri geliyor masaüstü PC imde ethernet kablosu wifi adaptörü ile denedim sonuç hep aynı. Almam gereken hız 100 Mbps olmasına rağmen sorunun dalgalanmadan olduğunu söyleyip hızımı 50 Mbps ye sabitlediler değişen bir şey olmadı üstüne üstlük 50 direk alamıyorum bile 37-38 anca veriyor. Geçtiğimiz hafta aradım ve 1-2 gün içinde ekiplerimiz gelip bakım yapacak demelerine rağmen bir hafta geçti kimse gelmedi.

altyapı desteklemiyor olabiliyor mesela bizim altyapı 75 ama 100 alıyordum sürekli kesiliyordu int kötüydü falan hiçbir video izletmiyodu 75 çektiler düzeldi

Hali hazırda TürkNet kullanıyordum lakin artık arıza kaydı oluşturmaktan bıktım. Laptopumda , Masaüstü PC imde Telefonumda dizi film izlerken yada oyun oynarken internet kesilip geri geliyor masaüstü PC imde ethernet kablosu wifi adaptörü ile denedim sonuç hep aynı. Almam gereken hız 100 Mbps olmasına rağmen sorunun dalgalanmadan olduğunu söyleyip hızımı 50 Mbps ye sabitlediler değişen bir şey olmadı üstüne üstlük 50 direk alamıyorum bile 37-38 anca veriyor. Geçtiğimiz hafta aradım ve 1-2 gün içinde ekiplerimiz gelip bakım yapacak demelerine rağmen bir hafta geçti kimse gelmedi.
komşularına danışıp ona göre internet alman senin için iyi olur konuma göre değişiyor hızlar ben kablonet kullanıyordum memnundum fakat ping yüksek geliyordu şuan superonline kullanıyorum memnunum

Turknet aralarındaki en saglam olanı. O bile boyle puruz yapiyorsa sanssizlik olmus senin icin. Ben suan millenicom kullaniyorum pekte bir sorun gormedim aylardır. Geçmeyi düşünürsen diye kod paylasiyorum istersen kullanırsın ( 3FDABB57 ) . Tt altyapisi vdsl de kullaniyorum bende. Maksimum 90 mbit verilebilir diuor . Bende 85 90 arasında alıyorum.

Turknet aralarındaki en saglam olanı. O bile boyle puruz yapiyorsa sanssizlik olmus senin icin. Ben suan millenicom kullaniyorum pekte bir sorun gormedim aylardır. Geçmeyi düşünürsen diye kod paylasiyorum istersen kullanırsın ( 3FDABB57 ) . Tt altyapisi vdsl de kullaniyorum bende. Maksimum 90 mbit verilebilir diuor . Bende 85 90 arasında alıyorum.
Yani sınır yok iken bile bana 80 vermiyorlardı zaten

Yani sınır yok iken bile bana 80 vermiyorlardı zaten
altyapıyla alakalı benimde vdsl ama altyapının verdiği hız önemli Türk et en iyileri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internete erişemediğin zamanlar öbür ay fiyatından düşülüyor mesela öbürlerinde öyle olmuyor ilgi desen var ama sanabiraz talihsizlik olmuş Türk Telekom bana 7 Mbps upload veriyordu yükseltmiyodu geçiştirdiler hep hız olarak sürekli düşüyodu Allah var şuan Türknet en fazlasını veriyor alt yapıya göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,224
Üyeler
183,533
Son üye
Vioo
Geri