Neler Yeni

İnternet Sağlayıcısı için öneri

Foreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan Erdoğuş
Merhabalar, öncelikle hızlıca sorunuma geçmek istiyorum. Şu anda Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyoruz, ancak bu ay taahhütümüz bitiyor ve bize eski fiyatın 2.5 katını söylediler. 24 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme sunuyorlar. Altyapımız VDSL olduğu için en fazla 33 Mbps alabiliyoruz. Bu konuda defalarca fiber için başvurduk, ancak umursamadılar. Bizlere yeni internet sağlayıcıları hakkında ve fiber internet konusunda biraz bilgi ve öneri verebilir misiniz? (Manisa/Soma)

Bünyamina

80+ Platinum
Merhabalar, öncelikle hızlıca sorunuma geçmek istiyorum. Şu anda Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyoruz, ancak bu ay taahhütümüz bitiyor ve bize eski fiyatın 2.5 katını söylediler. 24 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme sunuyorlar. Altyapımız VDSL olduğu için en fazla 33 Mbps alabiliyoruz. Bu konuda defalarca fiber için başvurduk, ancak umursamadılar. Bizlere yeni internet sağlayıcıları hakkında ve fiber internet konusunda biraz bilgi ve öneri verebilir misiniz? (Manisa/Soma)
Comnet 35mbps paketi tam sana göre. Uyguna işini görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Serkan karakaya
Comnet kullanıyorum fiyatı baya uygun. 1 senelik toplu ödedim.

Foreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan Erdoğuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• WhatsApp Image 2024-11-03 at 16.25.43.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-03 at 16.25.43.jpeg
    47 KB · Hit: 17

Bünyamina

80+ Platinum
böyle diyor ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki benim altyapım 25 olmasına rağmen 33 alırsam kopma olmaz mı
Müşteri temsilcisiyle duruma göre konuşup halledersin. Sorun değil. Fiber değil düz tt altyapısı olduğu için comnet bu sağlayıcıdan alıp sana verecek neti zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
beytullah altıntaş
Şuanlik netspeed e bakabilirsin cok fazla avantajlı diğerlerine göre gecmek istersen davet kodum Z6ZWPX bununla 30 lira daha indirim yapıyor 12 ay boyunca.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Hocam Alt yapında 33 Mbps destekliyor ise 32 değil de 24 Mbps tanımlarlar. Bunun nedeni ise santral uzaklığında saha dolabına uzaklığın vb. durumlardan dolayıdır. Hattını 32 MBPS tanımlaması durumunda sürekli sık sık kopma vb. (Kesin yaşarsın diyemiyorum alt yapının durumuna bağlı bir faktör)durumlar yaşarsın. Bence farklı bir firma bölgene fiber alt yapı çekmediği sürece X bir firmaya geçiş yapma. Bölgenizde port sorunu var ise mevcut port iptal edildiğinde belki başka birisine tanımlarlar ve yeni firma da port açılma gibi durumları bekler o sürede internetsiz kalabilirsin.

Top Bottom