Neler Yeni

İnternet sağlayıcısı önerileriniz?

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Merhaba. Yarın internet sözleşmemin son günü. 10 mbps download ve 0.10 upload civarı alıyorum. Önerebileceğiniz firma var mı? Aklımda TurkNet vardı fakat instagram yorumlarına bakınca bi' karamsar olmadım değil

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Millenicom

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Merhaba. Yarın internet sözleşmemin son günü. 10 mbps download ve 0.10 upload civarı alıyorum. Önerebileceğiniz firma var mı? Aklımda TurkNet vardı fakat instagram yorumlarına bakınca bi' karamsar olmadım değil
Türknetteyim memnunum altyapımın sağladığı intenet hızını veriyorlar.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sağlayıcıları arayarak ya da sitelerine girerek kaç download ve upload verdiklerine bakın ve fiyatlarını karşılaştırın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknetteyim memnunum altyapımın sağladığı intenet hızını veriyorlar.
Evet bende kullanıyorum ve çok memnunum.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
millenicom a da bak istersen.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hocam zamanında Turknet kullandım 3 ay kadar ama 3. ay sonu faturayı ödeyemediğimiz için iptal ettirdik. Normalde biz ödemeyi yapıyoruz ama karttan para çekmiyor. Mesaj geldi ödenmemesi durumunda hizmet durdurulacak diye 2 hafta koşturdular beni ve superonline aldık. Şuan ise TurkTelekom kullanıyorum ve altyapısı bulunduğundan dolayı 80mbps download 8mbps upload alıyoruma fiyat olarak modem + tarife 140₺
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zamanında Turknet kullandım 3 ay kadar ama 3. ay sonu faturayı ödeyemediğimiz için iptal ettirdik. Normalde biz ödemeyi yapıyoruz ama karttan para çekmiyor. Mesaj geldi ödenmemesi durumunda hizmet durdurulacak diye 2 hafta koşturdular beni ve superonline aldık. Şuan ise TurkTelekom kullanıyorum ve altyapısı bulunduğundan dolayı 80mbps download 8mbps upload alıyoruma fiyat olarak modem + tarife 140₺
Demem o ki önce kendi bölgendeki altyapı soruşturmalarını yap. Turknette TurkTelekom altyapısı kullanıyor. eğer Kablonet'in altyapısı varsa direk Kablonet öneririm

Jaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Süleyman YILMAZ
Bölgenizde vodafone fiber altyapısı varsa vodafone öneririm,100mbps download ve 5mbps upload'a 105 TL ödüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488
Son üye
xrols